Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things Daha Fazla Konuk Oyuncu Ağırlayacak

Stranger Things Daha Fazla Konuk Oyuncu Ağırlayacak

Geçtiğimiz günlerde 4. sezon senaryosunun tamamlandığı duyurulan Stranger Things yeni haberlerle geldi. 4. sezonda bol bol konuk oyuncu olacak.

Heyecanla beklenen Stranger Things’in yeni sezonundan haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin senaristleri 4. sezonun senaryosunu bitirdiklerini ve çekimlere hazır olduklarını duyurmuşlardı. Bu da artık her geçen gün diziyle ilgili yeni bilgilerin geleceği anlamına geliyor. Nitekim, senaristler bir açıklama daha yaparak, dizinin 4. sezonunda bir çok konuk oyuncu olacağını söyledi.

Stranger Things 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Stranger Things bugüne kadar bir çok konuk oyuncuyu seriye dahil etti. Bunlardan öne çıkanlar, 2. sezonda gördüğümüz Yüzüklerin Efendisi oyuncusu Sean Astin ve 3. sezonda gördüğümüz The Princess Bride oyuncusu Cary Elwes. 4. sezonda hangi ünlülerin konuk oyuncu olarak geleceği ise, serinin hayranları tarafından merak edilen bir konu. Stranger Things’in başarısı göz önüne alınırsa, dizi oldukça ünlü isimleri konuk oyuncu olarak bünyesine dahil edebilir.

Dizinin senaryosunu yazan Duffer Kardeşler, geçtiğimiz günlerde Deadline‘a bir röportaj verdi. Röportaj dizinin başarısı üzerine yapıldıysa da, konu bir noktada konuk oyunculara da geldi. Bu konuyla ilgili, Duffer Kardeşler oldukça içten bir açıklama yaptı. Kardeşler: “Bu sezon çok cool bir iki isim var. Bu idollerinizle tanışmanın çok eğlenceli bir yolu. Onlar için bir bölüm yazıyorsunuz ve yapmak isteyip istemediklerine bakıyorsunuz.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir