Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Stranger Things 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Herkesin sevgilisi Stranger Things güzel haberlerle geldi. Dizinin 4. sezon senaryosu tamamlandı. Heyecanla beklenen yeni sezon detayları haberimizde.

Stranger Things’in senaristleri, 4. sezonunun senaryosunu tamamladıklarını resmi Twitter hesapları olan @strangewriters üzerinden duyurdu. Senaryoyla ilgili bir gelişme olduğu zaman, Twitter hesaplarından senaryonun üzerine yazılı kağıtların fotoğraflarını paylaşmak gibi güzel bir alışkanlığı olan yazarlar, bu sene de başarılarını takipçilerle paylaştı. Peki fotoğraftan neler çıkarabiliriz?

Stranger Things’in çekimleri için her şey hazır gibi görünüyor. Senaryonun bitiminin açıklanma tarihi aslında süpriz değil. Prodüksiyona 2020 yılının Mart ayında başlanması bekleniyordu. Ancak, diğer tüm dizi ve filmlerde olduğu gibi, Coronavirüs pandemisi Stranger Things’in de ertelenmesine neden olmuştu. Senaryoya dahil bilinen şeylerden biri ise, geçen sene açıklanan ilk bölümün ismiydi.

Stranger Things 4. Sezon İlk Bölümünün Adı Açıklandı

Bunların dışında 4. sezonu ilgilendiren en önemli konu elbette Hopper’ın akıbeti. 3. sezonun sonunda Hopper’ın öldüğünü açıkça gördük. Ancak Hopper hayranlar arasında çok sevilen bir karakterdi. Ayrıca Eleven karakterini sahiplenişi, hikayeye çok farklı bir boyut katmıştı. 3. sezonun sonunda, hayatında mutluluğu yakalamaya bir kez daha yaklaşan Beyers ailesi, taşınmak üzereydi.

Sezon finalinde Rusların bir Amerika’lı yakalamış olması ve Hopper’ın dönüşünün sürekli ortaya atılması ise kafaları karıştırdı. Bazı hayranlar karakterin ölmeden önce yaşadıklarını canlandıracağı sahnelerin olacağını düşünüyor. Bazıları ise Hopper’ın klonlanacağını. Neler olacağını, önümüzdeki sezon gösterecek olsa da, Stranger Things’in 4. sezonunun yapımına başlanmış olması her halükarda sevindirici bir haber.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir