Anasayfa > Sanat Haberleri > Enola Holmes Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Enola Holmes Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Merakla beklenen Netflix yapımı Enola Holmes dizisi izleyicilerin karşısına ilk resmi fragmanı ile çıktı. Detaylar haberimizde.

Netflix tarafından ekranlarımıza taşınacak olan dizide ünlü dedektif Sherlock Holmes‘ün kız kardeşi Enole Holmes‘ün maceralarına tanıklık etme fırsatı yakalayacağız. Sherlock Holmes kendine beyaz perde ve dizi sektöründe bolca yer bulmuş olsa da Enola Holmes bu yapım ile birlikte ilk kez tüm dikkatleri üzerine çekecek. Başka bir Netflix yapımı olan Stranger Things ile birlikte şöhret basamaklarını hızla tırmanan genç yıldız Millie Bobby Brown‘ı başrolünde göreceğimiz dizide Sherlock Holmes rolünü ise Superman ve son zamanlarda ise Geralt of Rivia olarak tanıdığımız ünlü yıldız Henry Cavill canlandıracak. Ailenin öteki kardeşi olan Mycroft Holmes rolünde ise Sam Claflin yer alacak.

 

23 Eylül tarihinde Netflix kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan Enola Holmes dizisi oyuncu kadrosu ile olduğu kadar konusu ile de ilgi çekiyor. Enola Holmes‘ün gizemli bir biçimde ortadan kaybolan annesini bulmak için atıldığı maceralar esnasında adım adım başarılı bir dedektife dönüşmesine de şahitlik edeceğiz. Bakalım yapım izleyicilerin beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir