Anasayfa > Sanat Haberleri > Erşan Kuneri Dizisi Nerede Yayınlanacak?

Erşan Kuneri Dizisi Nerede Yayınlanacak?

Cem Yılmaz’ın efsane filmi G.O.R.A.’dan tanıdığımız Erşan Kuneri karakterini konu alacak mini dizinin nerede yayınlanacağı hakkında yeni iddialar gündeme geldi.

ersan-kuneri

Ülkemizin en başarılı komedyeni olarak kabul görmüş Cem Yılmaz’ın efsane filmi G.O.R.A.’da erotik film yapımcısı olarak izlediğimiz Erşan Kuneri, yerli filmlerin en sevilen karakterlerinden biri oldu. Hal böyle olunca Cem Yılmaz tarafından canlandırılan karakteri, 2004 yılında gösterime giren G.O.R.A.’dan tam 14 sene sonra, 2018 yılında çekilen Arif v 216 filminde de karakteri izleme şansımız oldu. 2020 yılının bize getirdiği en güzel haberlerden biri ise, Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri’nin hayatını anlatan bir mini dizi hazırlığında oluşu oldu.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde dizinin çekimlerine bu sonbaharda başlanacağını ve kadrosunun henüz belli olmadığını söylemişti. Dizinin yerli bir platform üzerinden yayınlanacağını da ayrıca belirtti. 8 bölüm sürecek olan dizinin, 1975-1978 yıllarında geçmesi planlanıyor ve 2022 yılında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

exxen-ersan-kuneri

Gazeteci Sina Koloğlu, dizinin Netflix üzerinden yayınlanacağını iddia etse de Cem Yılmaz’ın “yerli platform” söylemi, Acun Ilıcalı’nın kurucusu olduğu yerli dijital yayın platformu Exxen’de yayınlanma söylentisini destekledi.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir