Anasayfa > Sanat Haberleri > Euphoria ‘nın Yeni Sezonunda Sürpriz İsim!

Euphoria ‘nın Yeni Sezonunda Sürpriz İsim!

HBO’nun geçen yıl yayın hayatına başlayan gençlik/dram dizisi Europhia ‘da bu sezon sürpriz bir isim de var! Detaylar haberimizde.

Euphoria yarattığı atmosfer, ele aldığı konu ve başarılı oyuncu kadrosuyla oldukça beğenilmişti. Yeni sezon onayını alan dizinin ikinci sezonu hakkında bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Disney dizileriyle başlayıp Spider-Man serisiyle yükselişe geçen kariyerinin zirvesine Euphoria’da kendini kanıtladığı oyunculuğuyla ulaşmış bulunan Zendeya’nın yanı sıra Sydney Sweeney, Hunter Schafer, Maude Apatow, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Hunter Schafer ve Angus Cloud gibi isimleri de bünyesinde barındıran HBO dizisi, izleyicisi tarafından çok sevilmişti. Hatta dizi karakterlerinin marjinal makyajları viral haline gelmişti.

Europhia

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi 17 yaşındaki Rue’nun perspektifinden anlatılan dizi ele aldığı gençlik problemleri, uyuşturucu ve seks gibi öğeler sebebiyle birçok izleyicisi tarafından “Amerikan Skins’i” olarak tanımlanmıştı. Yeni sezonunun yayın tarihi korona virüs sebebiyle henüz açıklanmamış olsa bile ikinci sezon hakkındaki bazı gelişme ve olasılıklar konuşulmaya başladı. Bunlardan en dikkat çekeni dizinin ikinci sezonunda yer alabileceği söylenen Kelvin Harrison Jr. ismi oldu. It Comes at Night filmindeki performansıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncunun, Euphoria’nın ikinci sezonunda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Dizi ikinci sezon onayını almış olsa da elimizde henüz yeni sezon için verilmiş kesin bir tarih yok. Bakalım Euphoria yeni sezonu ve kadroya kattığı bu sürpriz isimle çıtayı yukarılara taşımayı başarabilecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir