Anasayfa > Sanat Haberleri > Evan Peters Disney Dizisi WandaVision Kadrosuna Katıldı

Evan Peters Disney Dizisi WandaVision Kadrosuna Katıldı

American Horror Story’den Evan Peters Disney dizisi WandaVision kadrosuna katıldı. Dizinin 2020 Aralık ayında dijital olarak yayınlanması bekleniyor.

X-Men ve American Horror Story‘den tanıdığımız Evan Peters‘ı bu kez de Disney+ dizisi WandaVision‘da göreceğiz. Evan Peters’ın dizide hangi rolü oynayacağı henüz bilinmese de şu an için Wanda’nın erkek kardeşini oynayabileceği yönünde söylentiler var.

American Horror Story serisi içinde Peters’ı hem iyi hem kötü karakterleri canlandırırken görmüştük. Bu nedenle alacağı rollerle ilgili söylentiler arasında Nicholas Scratch’ten Mephisto’ya kadar geniş seçenekler mevcut.

Oyun Tarihinin En İyi Bilim Kurgu Oyunları!

Geek Tyrant sitesinin haberine göre dizinin içeriğine dair açıklamalar hikayenin Amerikan sitcom tarzının Marvel karakterleri ile bir arada olduğu bir içeriğe sahip olacağı yönünde. Başlangıçta ise ana karakter Wanda Maximoff’un Scarlet Witch‘e dönüşme yolunda ilerleyeceğini, ve bunun da Marvel Sinema Evreni’ni büyük oranda etkileyeceğini biliyoruz. Hayranlar arasında dönen söylentiye göre de bu durum In the Multiverse of Madness‘da Doctor Strange‘i etkileyeceği yönünde.

Şu an için elimizdeki bilgilere göre Evan Peters Disney dizisi WandaVision kadrosunda olacak. 2020 Aralık ayında dijital ortamda izleyici ile buluşacak dizinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir