Anasayfa > Sanat Haberleri > Fargo 4. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Fargo 4. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Fargo 4. sezon yayın tarihi açıklandı. Daha önce Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen dizi yeniden setlere ve ekranlara dönüyor.

Fargo 4. sezon Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen diziler kervanına katılmıştı. 2020 yılının Nisan ayında ekranlara dönmesi beklenen dizi, yeni yayın tarihine göre 27 Eylül‘de başlayacak ve 11 bölüm sürecek. Trailer’ı 10 Ocak’ta yayınlanmış olan dizi, 1950’lerde Amerika Birleşik Devletleri’nin Kansas şehrinde yaşayan ve çeşitli ırklara mensup organize suç örgütleri arasında geçen olayları konu alıyor.

Mottosu “Aile karmaşık, suç organizedir.”, olan dizi ABD’nin gündeminden bir türlü düşmeyen ırkçılık konusunu da işliyor. Bilindiği gibi Amerika Birleşik Devlet’leri 1950’lerde halen ırklar arasındaki ayrımcılığı bitirmemişti. Afro-Amerikan’ların köle olarak alınıp satılabildiği ülkede, kölelik bittikten uzun süre sonra bile ırk ayrımcılığı devam etmişti. Siyahi vatandaşlar, beyaz ırklarla aynı restoranlara giremiyor, aynı tuvaletleri kullanamıyor ve müeseseler isterlerse siyahi vatandaşlara hizmet vermemeyi tercih edebiliyordu.

John Wick 5 Resmen Doğrulandı!

Bu atmosfer içinde siyahi organize suç örgütlerini ve diğer ırkların suç ilişkilerini konu alan dizinin oldukça sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor.  Deadline’ın yaptığı bir haberde göre, dizinin yaratıcısı tarafından yapılan bazı açıklamalara yer verildi. Dizinin yaratıcısı Chris Rock, sezonun mizahi bir tarafı olduğunu, ancak bu mizahın Jim Carrey mizahından ziyade Scorsese filmlerindeki mizahı andırdığını söyledi. Chris Rock, işlenen ırkçılık temasına da devam edileceğini açıkladı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir