Anasayfa > Sanat Haberleri > Fast & Furious 9 Gişe Rekoru Kırdı

Fast & Furious 9 Gişe Rekoru Kırdı

Fast & Furious 9 gişe rekoru kırdı. Film vizyondaki ilk haftasında 70 milyon dolarlık hasılat ile pandemi sürecinin rekorunu kırdı. Detaylar haberimizde.

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Fast & Furious 9 sonunda vizyonda. Üstelik vizyona girmekle kalmadı, Fast & Furious 9 gişe rekoru kırdı. ABD’de 70 milyon dolarlık hasılat alan film, A Quiet Place’in heyecanla beklenen devam filmi A Quiet Place Part II’yi de geride bırakarak pandemi sürecinin rekorunu eline aldı. Filmin dünya çapında elde ettiği hasılat 404 milyona ulaştı.

Purplebixi Ekrem İmamoğlu ile Canlı Yayın Gerçekleştirecek

A Quiet Place Part 2 ve The Hitman’s Wife’s Bodyguard ilk haftalarının sonunda ABD çapında yaklaşık 46 milyon ve 12 milyon dolarlık hasılat rakamlarına ulaşabilmişken, internette çeşitli içeriklere konu olarak büyük ilgi çeken Godzilla vs. Kong ise 32 milyon dolar hasılat yapmıştı. Bu çok beklenen 3 filmden sonra Fast & Furious 9, vizyona girdiği ilk hafta IMDb’nin verilerine tam 70 milyon dolar hasılata ulaştı.

Fast & Furious serisinin en yeni filmi Fast & Furious 9 ya da diğer ismiyle F9, yine serinin fanlarının alışık olduğu aksiyonla geri döndü. Vin Diesel ve John Cena’lı kadrosuyla film Amerikalıları sinemalara topladı. Ülkede koronavirüs önlemleri dolayısıyla kapatılan mekanların %80’inden fazlasının da açılmasıyla birlikte F9 sadece pandemi sürecinin rekorunu kırmakla kalmadı, tüm zamanların en iyi açılış yapan filmleri listesinde 2. sıraya da yerleşti. ABD’de listenin ilk sırasında Star Wars: The Rise of the Skywalker bulunuyor.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir