Anasayfa > Sanat Haberleri > Fate: Winx Saga İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı

Fate: Winx Saga İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı

Winx Club çizgi dizisinden uyarlanan Netflix yapımı Fate: Winx Saga ikinci sezonu için ilk fragman yayınlandı.

Winx Club hikayesinin gerçek dünyaya uyarlanmasıyla oluşan dizinin ilk sezonu oldukça beğenilmişti. Dizinin yaratıcısı Brian Young, dizinin ikinci sezon haberini şu sözlerle duyurmuştu:

“Altı bölümden oluşan ilk sezon, perilerin hikayesine yalnızca bir giriş niteliğindeydi. Bloom’un hikayesi işlenmeye devam ederken, diğer perilerden Stella, Terra, Musa ve Aisha hakkında daha fazla şey öğrenmenizi sabırsızlıkla bekliyorum. İkinci sezonda Alfea’ya kimlerin geleceğini asla bilemezsiniz.”

 

Fate: Winx Saga

İyiyle kötünün savaşına doğa üstü güçlerin dahil olduğu Fate: Winx Saga hikayesi, Alfea ismiyle bilinen bir büyücülük okulunda geçiyor. Bu okulda dünyanın farklı yerlerinden gelen periler bir yandan sihirli güçlerini kullanmayı öğrenirken diğer yandan kendilerini keşfediyorlar. Aynı zamanda kötü periler ve dünyanın başına gelecek felaketlerle de mücadele etmek durumunda kalan perilerin zamanla nasıl birer kahramana dönüştüğünü izliyoruz. Dizinin gelecek sezonunda hangi kahramanların hikayeye dahil olacağını ve hangi oyuncuların bu kahramanları canlandıracakları henüz kesinleşmiş değil. Ancak yeni sezonun 8 bölümden oluşacağını ve İrlanda’da çekileceğini biliyoruz.

Bununla birlikte yeni sezonda dizinin yapımcı kadrosuna Judy Counihan, Rainbow’dan Joanne Lee, Archery Pictures’dan Kris Thykier ve Christiana Buzzelli katılıyor. Brian Young’un ilk sezonunu yönettiği dizinin yapımcı kadrosuna bunca yeni ismin dahil olması Winx hikayesinin uzun bir zaman boyunca Netflix’te kalacağının işareti gibi görünüyor.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir