Anasayfa > Sanat Haberleri > Five Nights at Freddy’s Filmi Geliyor

Five Nights at Freddy’s Filmi Geliyor

Five Nights at Freddy’s filmi duyuruldu. Serinin yaratıcısı Scott Cawthon, Reddit üzerinden yaptığı duyuruda çekimlerin ilkbaharda başlayacağını belirtti. Detaylar haberimizde.

Five Nights at Freddy’s, 2014 yılında oyuncularla buluşmuş bir korku oyunu. Temelde Freddy Fazbear’ın Pizzacısı’nda geçen oyunda gece bekçisi olarak çalışmamız ve sabaha kadar hayatta kalmamız gerekiyor. Ancak pizzacıda bulunan ve çocukları eğlendirmek için tasarlanmış animatronik hayvanlar geceleri canlanıp bekçilere saldırıyor ve bu işimizi oldukça zorlaştırıyor. Eşsiz jumpscare‘leri ile FNAF serisi toplamda 8 oyuna sahip. İlk 4 oyunda oynanış oldukça benzer olsa da 5. oyun Sister Location’dan itibaren seride farklı oynanışlar da denenmiş.

Five Nights at Freddy’s Filmi

At Five Nights in Freddy's cinematography in the spring of 2021, the script “has a wonderful central story.” – Jioforme

Scott Cawthon kitlesinin farkında olan bir yapımcı. Reddit FNAF oyunları için bir çok oyuncunun toplandığı bir platform, kullanıcılar burada oyun içinden anları paylaşmakla kalmıyor aynı zamanda seri hakkında çeşitli teoriler de üretiyor. Bu yüzden film açıklaması için Reddit harika bir seçim olmuş.

FNAF Security Breach Duyuruldu!

Cawthon Reddit üzerinden “FNAF Filmi Hakkında Kötü Haber :(” başlığıyla yaptığı paylaşımda şu ana kadar üzerinde düşünülen senaryoları paylaştı. Senaryoların hepsi hakkında yorumlar yapan yapımcı oldukça mizahi bir dil kullanmış. Örneğin bir avuç ergenin pizza dükkanına sızmasıyla başlayan ancak animatroniklerin ardında devletin olmasını keşfetmeleriyle sonlanan senaryo için ufak bir küfür savuran Cawthon bunun hikayeden çok uzaklaştığını söylemiş. Toplamda 10 senaryoyu ufak detaylarıyla paylaşmasına rağmen sevgili yapımcımız “Mike” adlı 10. senaryo için hiçbir detay vermeden  “Hmmmm. Mantıklı. Neden bunu daha önce düşünemedim?” yorumunu yapmış ve bu senaryonun hem eğlenceli hem de korkutucu olacağını eklemiş.

Kötü haber bunun neresinde diye düşünüyor olabilirsiniz. Kötü haber “Mike” senaryosunun kesin olarak çekileceği ve bizim hikayenin detaylarını bilemeyeceğimiz. Yani ortada kötü bir haber yok! FNAF filmi için heyecanlanmaya şimdiden başlayabilirsiniz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir