Anasayfa > Sanat Haberleri > Flash Sezon 7 Çekimleri Covid Anlaşmazlığı Yüzünden Askıda

Flash Sezon 7 Çekimleri Covid Anlaşmazlığı Yüzünden Askıda

Flash sezon 7 çekimleri Covid-19 testi anlaşmazlığı nedeniyle askıda. Dizi ancak sendikalar bir uzlaşmaya varıldığında çekilmeye başlanacak.

Ekranların sevilen dizilerinden Flash, sezon 7 çekimlerine devam etmek için sendikaların Covid-19 testleri konusunda bir uzlaşmaya varmasını bekliyor. Dizinin 6. sezonu da pandemi nedenyle erken bitirilmişti. Dizinin çekildiği Vancouver şehrinde faaliyet gösteren sinema işçileri sendikaları Covid-19 testleri konusunda bir anlaşmazlık yaşıyor.

Anlaşmazlığın konusu ise test sıklığı. Film endüstrisinin kalbi olan Hollywood‘un aksine, Vancouver şehrinde virüsün yayılma hızı oldukça düşük. Bu nedenle bazı sendikalar, Hollywood’un getirdiği her hafta test standardının fazla olduğunu düşünüyor. Bu durum sadece Flash dizisini değil, aynı zamanda şehirde çekilen diğer DC serilerini de etkiliyor.

Flash Dizisinde Barry Allen’ın Gençliğini Oynayan Logan Williams 16 Yaşında Hayatını Kaybetti

Flash dizisinin 7. sezonu an itibariyle, verilen tarih olan 2021’nin Ocak ayında çıkmayacak gibi görünüyor. 7. sezonun, özellikle 6. sezonun erken bitirildiği hesaba katıldığında en heyecan verici sezonlardan biri olması bekleniyor. Hayran teorileri interneti doldurur ve yeni sezon için beklenti büyürken, test sorunu aşılmadığı için yakın zamanda Flash’la ilgili bir gelişmenin su yüzüne çıkması da oldukça zor görünüyor.

Hayranları endişelendiren bir başka sorun ise, elbette 7. sezon’un kalitesi. Eğer çekimler geç başlarsa, 6. sezon finalini zaten erken yapmak zorunda kalmış olan dizinin beklentileri karşılayamayacağı iddia ediliyor. Sezonunun yayınlanma tarihine yetişilecek mi, yoksa kaliteden taviz vermemek için Flash da ertelenen yapımlar kervanına mı katılacak mı sorusuna ise henüz resmi bir cevap verilmedi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir