Anasayfa > Sanat Haberleri > Friends BluTV Üzerinde Yayınlanacak

Friends BluTV Üzerinde Yayınlanacak

Hepimizin gönlünü fetheden ünlü sitcom Friends BluTV üzerinde yayına girdi. Detaylar haberimizde.

1994 yılında yayın hayatına başlayan ve kadrosunda Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc ve David Schwimmer‘ın yer aldığı Friends, sitcom tarihinde en sevilen dizilerden biri. Altı arkadaşın yaşamını konu edinen dizi 10 sezonun ardından 2004 yılında ekranla veda etti. Ekranlara veda etse de dizi, finalinden yıllar sonra bile seyircisine veda etmedi. Hatta finali üzerinden 16 yıl geçmişken özel bir bölüm için oyuncuların bir araya gelmesi planlandı. Karantina sebebiyle ertelenen bu etkinlik, Friends’in dünya çapındaki hayran kitlesinin başarabileceklerine dair somut bir kanıttı adeta.

friends-blutv-sb

Geçtiğimiz günlerde “Çıplak” dizisini arşivinden çıkarmasıyla gündeme oturan yerli dijital yayın platformu BluTv, geçenlerde yaptığı hafta sonuna özel bedava iki günlük kullanım hakkı kampanyasından sonra kullanıcı sayısında %300‘lük bir artış elde etti. Bu azımsanmayacak başarı bugün de Friends adlı efsanevi komedi dizisinin platforma gelmesiyle taçlandı. Dünya çapında fanatiği en fazla olan dizilerden biri olan Friends’in platformun kullanıcı istatistiğine etkisi merak ediliyor.

BluTv Yayından Kaldırılan Çıplak Dizisi Hakkında Açıklama Yaptı

Acun Ilıcalı‘nın kurduğu yeni yerli dijital yayın platformu Exxen’ in iddialı yapımlarını birer birer duyurmasıyla rekabet iyice kızıştı. 1 Ocak’ya yayın hayatına başlayacak olan platformun BluTv kullanıcı istatistiğini yakalayıp yakalamayacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Ancak şunu söyleyebiliriz ki BluTv’nin son dönemki stratejileri göz önünde bulundurulursa Exxen’in işi hiç kolay değil.

blutv-sb

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir