Anasayfa > Sanat Haberleri > BluTv Yayından Kaldırılan Çıplak Dizisi Hakkında Açıklama Yaptı

BluTv Yayından Kaldırılan Çıplak Dizisi Hakkında Açıklama Yaptı

Dün Cüneyt Özdemir’in dizi ile ilgili yaptığı Twitter paylaşımının üzerine yayından kaldırılan +18 unsurlar içeren Çıplak dizisi hakkında BluTv’den açıklama geldi.

Can Evrenol’un tamamını iPhone 11 ile çektiği, kadrosunda Müge Bayramoğlu, Mert Ramazan Demir, Ece Ertez, Bora Cengiz ve Taro Emir gibi isimlerin olduğu 8 bölümlük mini dizi Çıplak, dün gösterimde olduğu dijital platform olan BluTv‘den kaldırıldı. Bir eskortun yaşamını anlatan dizinin içeriğinde +18 unsurlara bolca yer verilmesi, diziye RTÜK müdahalesi gelmiş olabileceği varsayımlarını doğurdu.

ciplak-blutv-sb-2

Gazeteci Cüneyt Özdemir‘in geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımın üzerine dizinin yayından kaldırılması, paylaşımdaki ifadelerden dolayı RTÜK‘ün “Çıplak” hakkında yaptırım yoluna gittiğini düşündürttü. Cüneyt Özdemir paylaşımında, “Aman RTÜK Başkanı görmesin!” yazıp  RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin‘i etiketledi. Bu paylaşımdan bir gün sonra platformdan kaldırılan dizinin hayranları Cüneyt Özdemir‘e tepki gösterdi.

BluTV Bu Hafta Sonu İçin Ücretsiz Olduğunu Duyurdu

Bugün BluTv‘nin resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Çıplak dizisini platformda denenen çocuk kilidi uygulamasını aktive etmek için kısa süreliğine erişime kapattıklarını belirtti. Teknik prosedürlerin ardından dizinin platform üzerinden erişilebilirlik engelinin kaldırılacağını da ekledi.

ciplak-blutv-sb-

Yerli dijital dizi ve filmleri bünyesinde bulunduran BluTv, geçtiğimiz hafta sonu  herkese platforma ücretsiz giriş hakkı tanımıştı. İki gün için geçerli olan bu fırsatta BluTv üyelikleri %300 arttı. Stratejisi başarılı olan platformun Çıplak dizisi hakkındaki bu yaptırımı ise kullanıcılar tarafından tepki yağmuruna maruz kaldı. Yaptıkları açıklamadan sonra dizi hakkında yönetmen veya oyunculardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir