Anasayfa > Sanat Haberleri > Friends Reunion Kesinleşti! – Fakat Bilmeniz Gereken Bir Şey Var

Friends Reunion Kesinleşti! – Fakat Bilmeniz Gereken Bir Şey Var

Koca bir 16 yıl ve son zamanlardaki söylentilerden sonra sonunda Friends hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Friends Reunion söylentileri doğru çıktı! Böylelikle yılların eskitemediği sevilen dizinin bir bölüm ile yeniden seyirciler ile buluşacağı da kesinleşmiş oldu. Ekip üyelerimizden Asude Rana Hayırlıoğlu’nun konuyla ilgili söyleyecekleri var.

Jennifer Aniston birkaç TV şovunda bu söylentilerin doğru olabileceğini çıtlatmıştı, 21 Şubat’ta oyuncuların hepsi Instagram hesapları üzerinden ‘’Bu yaşanıyor…’’ açıklamasıyla paylaşım yaptılar.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Jennifer Aniston (@jenniferaniston)’in paylaştığı bir gönderi ()

HBO Max  ile gerçekleşecek olan bu Friends Reunion tahmin ettiğiniz şey değil maalesef. Söylenene göre senaryosuz özel bir bölüm olacak. Kısacası oyuncularla ikonik Central Perk kafesinde oturulup Q&A tarzı bir şey yapılacak. Ayrıca bu Q&A’i sunacak kişinin Ellen Degeneres olacağı söyleniyor ki Jennifer Aniston ile olan arkadaşlığını düşünürsek böyle bir şey epey mümkün.

Bir zamanlar ABD’de Netflix’in kütüphanesinde olan ve Netflix’in en çok izlenen ikinci içeriği konumunda bulunan Friends, şimdi HBO Max ile geri dönüyor.  Mayıs hayatında yayın hayatına başlayacak olan HBO Max, Game of Thrones, Doctor Who, Cartoon Network, Warner Bros. içerikleri ile Netflix’e sağlam bir rakip olarak gelecek gibi görünüyor.

Hayranlar bu tek bölümlük proje hakkında beklediklerini pek bulamamış olsalar da sosyal medya Friends‘in geri döneceği haberi ile daha şimdiden ayağa kalkmış durumda. Bakalım hayranların beklentileri ne ölçüde karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir