Anasayfa > Sanat Haberleri > Gal Gadot Disney Evrenine Kötü Kraliçe Olarak Katılıyor

Gal Gadot Disney Evrenine Kötü Kraliçe Olarak Katılıyor

Gal Gadot Disney evrenine kötü kraliçe olarak katılmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Pamuk Prenses’in başına çorap ören son cadı olacak.

Live action treninin son yolcusu, hepimizin çocukken izlediği ve bir çok kez adaptasyonu yapılan Pamuk Prenses. Yedi cüceyle yaşayan ve sağdan soldan tanıştığı yabancılardan aldığı yiyeceklerle besin zehirlenmesi geçirmesiyle meşhur prenses, bir kez daha beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Pamuk Prenses’in live action adaptasyonu için başrol oyuncusunun Rachel Zegler olacağı duyurulmuştu. Başarılı oyuncu dikkatleri üzerine yılların eskitemediği West Side Story‘de rol alarak çekmişti. Pamuk Prenses gibi kült bir karakteri canlandırarak ana akımın da tanıdığı bir isim haline geleceği kesin. Bu haberden sonra gözler, presesin başına iş açacak kötü kraliçe rolünü kimin üstleneceğini merak ediyordu. Merak fazla uzun sürmedi. İkonik rolü herkesin en sevdiği Wonder Woman Gal Gadot üstlenecek.

Gal Gadot Wonder Woman Rolü İçin Ameliyat Olmak Zorunda Kalmış

İsrailli güzel oyuncu, Wonder Woman’a hayat verdiğinden beri bir fan favorisi haline geldi. Sempatik tavırları ve zeki yorumlarıyla röportajlarda göz dolduran oyuncuyu kötü bir karakter canlandırırken izlemek oldukça güzel olacak. Haberi duyuran Deadline, kaynaklarının anlaşmanın son safhasında olunduğunu söylediğini belirtti.

Gal Gadot Disney evreni için aradığı yeni yüzlerden biri. Daha önce ırkçılık ve cinsiyetçilik konusunda ağır ithamlarla muhatap olan Disney, özellikle Disney+’tan sonra yeni yüzyıla adapte olmak istiyor. Hem Pamuk Prenses hem de Kötü Kraliçe rolleri için çoğulcu seçimler yapılması buna bağlı olabilir. Tabi bizim tek ilgilendiğimiz Wonder Woman olarak gönüllerimize taht kuran Gadot’u yeniden ekranda görmek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir