Anasayfa > Sanat Haberleri > Gal Gadot Wonder Woman Rolü İçin Ameliyat Olmak Zorunda Kalmış

Gal Gadot Wonder Woman Rolü İçin Ameliyat Olmak Zorunda Kalmış

Gal Gadot Wonder Woman rolü için ameliyat olmak zorunda kaldığını açıkladığı. Filmin aksiyon sahneleri oyuncunun sağlığına mal oldu.

İsrail asıllı güzel oyuncu Gal Gadot, Wonder Woman serisi ile geek dünyasında adını duyurdu. Oldukça uzun ve zorlayıcı aksiyon sahneleri olan filmlerin altından başarıyla kalkmayı başaran Gadot, bu sahnelerin sağlığına olan etkileri ile ilgili içini döktü. Filmleri çektikten sonra boynunda ve belinde sorunlar yaşayan oyuncu, bu yüzden ameliyat olmak zorunda kaldığını açıkladı.

Gal Gadot konuyla ilgili iHeart Radio’da konuk olduğu The Big Ticket with Mark Malkin podcast‘ine konuştu. Olası üçüncü bir Wonder Woman filmi ile ilgili de konuşan oyuncu, aynı zamanda rolün kendi hayatına getirdiği etkilerden de bahsetti.

Gal Gadot Wonder Woman 3 Filmini İstiyor

Bilindiği gibi İsrail’de hem erkekler hem de kadınlar askere gidiyor ve oldukça yoğun bir fiziksel eğitimden geçiyor. Bu konuda kadınlara hiçbir ayrıcalık tanınmıyor. Filmleri bu eğitimin tecrübesiyle çeken Gadot, oldukça iyi bir performans sergiledi. Ancak, Gadot bu eğitimin katkısını inkar etmese de, kendisinin 12 senelik dans eğitiminin savaş kareografilerinde daha çok işine yaradığını da dile getirdi.

Seriye kişisel sempatisi de bilinen Gal Gadot Wonder Woman rolü için dublör de kullanıyor. Bir çok sahneyi kendisi çekmesine karşılık, dublörün de oldukça etkili olduğu biliniyor. Bunun nedeni ise, Gal Gadot’un dublörünü her fırsat bulduğunda büyük bir mutlulukla övmesi.

Ameliyata varan sağlık sorunlarına karşı filmi çekmeye devam eden Gadot, bu gayretinin ekmeğini de fazlasıyla yedi. Filmle ilgili yapılan eleştiriler değişken olsa bile, Gadot’un performansı herkesin takdirini kazanıyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir