Anasayfa > Sanat Haberleri > Gal Gadot Wonder Woman 3 Filmini İstiyor

Gal Gadot Wonder Woman 3 Filmini İstiyor

Gal Gadot Wonder Woman 3 filmiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Variety dergisine konuşan güzel oyuncu, yeni bir film konusunda heyecanlı.

İsrail asıllı oyuncu Gal Gadot, hayatımıza Wonder Woman ile gireli bir kaç sene oldu. Oyuncunun performansı hem hayranlar hem eleştirmenler tarafından oldukça beğenildi. Wonder Woman’ın Covid-19 pandemisi yüzünden defalarca ertelenen Wonder Woman 1984‘ün ise serinin diğer filmine göre sınıfta kaldığını söylemek mümkün. 15 Aralık’ta seyircilerle DC FanDom platformu üzerinde buluşan film IMDB‘den ancak 6,8 puan alabildi. IMDB’nin süperkahraman filmlerine genel bir antipatisi olduğu bilinse de, filmin Rotten Tomatoes skorunun da %74 olması düşündürücü. Wonder Woman 1984, 25 Aralık’ta sinemalarda da sergilenmeye başlayacak.

Wonder Woman 1984 Filminden Yeni Fragman

Ancak bu gelişmeler Gal Gadot’un canını pek sıkmamış gibi görünüyor. Oyuncu Variety dergisine verdiği bir röportaj‘da kendisine yöneltilen Wonder Woman 3 sorunu şöyle yanıtladı:

Bilmiyorum. Bununla ilgili henüz konuşmuyoruz. Hiçbir fikrimiz yok. Asla bilemezsiniz.

Gadot’un bu heyecan yüklü cümlelerinin arkasında bir kaç sebep yatıyor olabilir. Bunlardan ilki, serinin yönetmeni Patty Jenkins‘in Wonder Woman 3’le ilgili paylaştığı fikirler. Yönetmen çok açık bir şekilde, eğer düzgün bir gala yapılacağı sözü verilmezse, serinin başka herhangi bir filmiyle ilgilenmediğini söylemişti. Dünyanın pandemiyle boğuştuğu, aşı konusunun belirsiz olduğu ve geleceğin oldukça muallak göründüğü şu günlerde, herhangi bir stüdyonun Jenkins’e bu sözü vermesi çok zor. Bu anlamda yönetmenin istekleri kapris olarak da algılanabilir.

Ancak Gal Gadot, Wonder Woman serisini ve canlandırdığı karakteri oldukça seviyor. Bu nedenle oyuncu eğer Patty Jenkins ona güzel bir hikaye getirirse, seriye kesinlikle devam etmek isteyeceğini söyledi. Süperkahraman filmleri dünyasına adım attıktan sonra, izleyicinin beğenisini kazanan oyuncunun önü açılıyor. Bu anlamda Gadot, önüne iyi bir hikaye geldiği sürece seriye devam etmek istemek konusunda oldukça haklı.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir