Anasayfa > Sanat Haberleri > Wonder Woman 1984 Filminden Yeni Fragman

Wonder Woman 1984 Filminden Yeni Fragman

Wonder Woman (2017), DCU içerisinde izleyicinin beğendiği nadir yapımlardan biri olmuştu. İlk olarak Batman v Superman filminde karşımıza çıkan Diana, role baya baya yakışan Gal Gadot ile filmde güzel hatırladığımız nadir şeylerden biri oldu. Sonrasında Patty Jenkins ise sağ olsun dünyanın en ikonik kahramanlarından birinin hakkını vererek izlemesi gayet keyifli bir film ortaya çıkarmıştı. Oldukça zayıf final sekansını saymazsak tabii. Büyük anlatılar konusunda zayıf olduğunu inkar edemeyeceğimiz Hollywood endüstrisine göre feminist anlatısıya hizmet eden gayet tatlı söylemleri de vardı (Patty Jenkins’e bir teşekkür daha). O gün bu gündür DC’nin umut vadeden belki de tek kahramanı Wonder Woman’ın ikinci filmini hevesle bekliyorduk.

Wonder Woman 1984’ün Önceki Fragmanı

Wonder Woman

Pandemi sebebiyle sinema salonlarının boşalmasından kaynaklı yapılan bir açıklama ile “Wonder Woman 1984” salonlar ile aynı anda HBO Max platformunda izleyici karşısına çıkacak. Defalarca ertelenen film, bu kararıyla hem kavuşmamızın önündeki engelleri açtığı için izleyiciyi mutlu etmişti. Aynı zamanda her gün git gide büyüyen internet yayın platformlarını ciddiye aldığını göstermişti. Bu platforma özel fragman ise filmin çıkış tarihi ile birlikte paylaşıldı. 25 Aralık’ta izleyici ile buluşacak filmin fragmanını izlemek isteyenleri şöyle alalım.

Adından da anlaşılacağı üzere 1984 yılında geçecek. Filmde kahramanımız bu kez en bilinen düşmanlarından biri olan Cheetah ve Max Lord ile mücadele edecek.  Filmin yönetmenliği ilk filmde olduğu gibi yine Patty Jenkins’e emanet. Gal Gadot (Diana Queen), Chris Pine (Steve Trevor) ve Connie Nielsen (Hippolyta) ilk filmden tanıdığımız karakterlerle geri dönenler arasında. Kadroya sonradan eklenen Pedro Pascal (Game of Thrones, The Mandalorian) Max Lord karakteri ile seriye dahil olan isimler arasında. Bir diğer eklenen isim olan Kristen Wiig (Brides Maids) DC’nin ünlü kötü karakterlerinden Cheetah’ya hayat verecek.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir