Anasayfa > Sanat Haberleri > “Wonder Woman 1984″den Yeni Fragman Geldi!

“Wonder Woman 1984″den Yeni Fragman Geldi!

İlk filmiyle seyircisinin beğenisini kazanan Wonder Woman serisinin ikinci filminden yeni fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Gal Gadot‘un başrolünde yer aldığı DC sinematik evreninde geçen Wonder Woman’ın ilk filmi seyircilerin büyük çoğunluğu tarafından beğenilmişti. Batman vs Superman ve Justice League facialarından sonra DC sinematik evreninde güzel bir seri olacağını umduğumuz Wonder Woman’ın ikinci filmi, koronavirüs sebebiyle yılan hikayesine dönmüştü. Tam 4 kez ertelenen Wonder Woman 1984 filminin son yayın tarihi 25 Aralık olarak belirlendi.

Chadwick Boseman Black Panther 2’de Bulunmayacak

wonder-woman

25 Aralık’ta hem HBO Max üzerinden hem de beyazperdede yayınlanacak filmin, HBO Max’in bulunmadığı ülkelerde vizyon tarihinin ileri çekileceği duyuruldu. Türkiye’de sinemaların yıl sonuna kadar kapalı olacağını da hesaba katarsak filmin ülkemizdeki vizyon tarihi meçhul.

Koronavirüs sebebiyle gişe oranlarının bu denli düşük olduğu bir dönemde aylardır ertelenen Wonder Woman 1984‘ü seyirciler hem dijital bir platform olan HBO Max üzerinden hem de sinema salonlarında izleyebilecek. İlk filmi 821 milyon dolar hasılat elde eden serinin ikinci filmi bu koşullar altında nasıl bir başarıya ulaşır bilemesek de birçok sinema salonu işletmecisi filmin yapımcılarının kararını desteklediklerini ifade etti.

wonder-woman

Wonder Woman serisinin ikinci filmi olan filmin yönetmen koltuğunda serinin ilk filminde de olduğu gibi Patty Jenkins oturuyor. Senaryosunu ise Geoff Johns ve  Dave Callaham kaleme alıyor. Yapımcılığını Warner Bros‘un üstlendiği filmin kadrosunda Gal Gadot, Kristen Wiig, Chris Pine gibi isimler yer alıyor.

İşte serinin ikinci filmi olan Wonder Woman 1984’ün yayınlanan son fragmanı:

İyi seyirler dileriz.

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir