Anasayfa > Sanat Haberleri > Gal Gadot Kleopatra Karakterini Canlandıracak

Gal Gadot Kleopatra Karakterini Canlandıracak

Gal Gadot Kleopatra karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Wonder Woman filminin yönetmeni yeni filmi için başka başrol oyuncusu aramadı.

İsrail asıllı oyuncu Gal Gadot, Wonder Woman filmindeki rolünden sonra, güzelliği, sempatik davranışları ve Wonder Woman’ın özünü benimsemiş halleriyle geek camiası olarak fena halde radarımıza girdi. Wonder Woman: 1984 filminin çıkışını beklediğimiz bugünlerde, sevindirici bir diğer haber de, Wonder Woman yönetmeni Patty Jenkins‘den geldi. Görünüşe göre, Wonder Woman çekimlerinde Gadot ile çalışan yönetmen, çekeceği Kleopatra filmi için, başka başrol oyuncusu aramaya gerek duymamış. Mısır’ın efsane kraliçesi ve Sezar’ın biricik aşkı Kleopatra, Gal Gadot tarafından canlandırılacak. Gadot aynı zamanda, yapımcı koltuğuna da oturacak.

Wonder Woman 1984 Tekrar Ertelendi

Kleopatra tarihe ismini yazdırmış kadınlardan biri. Aslında 7. Kleopatra olmasına rağmen, ondan önce gelen Kleopatra’lar unutulduğu için kendisini kısaca Kleopatra olarak biliyoruz. Mısır’ın son Helenistik kraliçesi olan imparatoriçe, döneminde bir kadın olarak yaptığı işler ve dillere destan olmuş güzelliği nedeniyle beyaz berdeye defalarca uyarlandı. Bunlardan en ikonik olanıysa, elbette mora çalan gözleriyle meşhur olmuş, Elizabeth Taylor’ın canlandırdığı 1963 adaptasyonu.

Yeni bir Kleopatra filminin yapılması uzun zamandır gündemdeydi. Deadline sitesinin haberine göre, Gadot bu fikri kendisi gündeme getirdi ve Patty Jenkins de fikri uygun buldu. İkili böylece, sinema ekranlarına Kleopatra gibi kültlemiş bir karakterle yeniden dönecekler.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir