Anasayfa > Sanat Haberleri > Wonder Woman 1984 Tekrar Ertelendi

Wonder Woman 1984 Tekrar Ertelendi

Arka arkaya yapılan erteleme açıklamalarının kurbanı olan Wonder Woman 1984 tekrar ertelendi. Erteleme ile ilgili detaylar haberimizde.

wonder woman 1984

İlki 2017 yılında DC Extended Universe’in bir parçası olarak vizyona giren Wonder Woman filmi eleştirmenlerden ve izleyicilerden iyi dönütler almıştı. Devam filmi olan Wonder Woman 1984’ün ise çıkışı ilk başta 2019 sonları olarak işaret edilse de sonradan 5 Haziran 2020‘de vizyona gireceği söylenmişti. Dünyayı saran Covid-19 virüsü nedeni ile haziran ayındaki çıkış tarihi 14 Ağustos‘a ertelenmiş, bu tarih de sonradan değiştirilerek 2 Ekim olarak belirtilmişti. Wonder Woman 1984’ün son fragmanı ise geçtiğimiz ay düzenlenen DC Fandom etkinliğinde gün yüzüne çıkmıştı.

Wonder Woman 1984 Fragmanı

Yabancı basından ortaya çıkan kaynaklar ise Wonder Woman 1984’ün bir kez daha ertelendiğini iddia ediyor. İddiaların işaret ettiği vizyon tarihi ise 25 Aralık 2020 olarak görünüyor. Eğer iddialar doğru ise film, ilk belirtilen vizyon tarihinin 1 yıl sonrasında izleyicilerle buluşacak.

Belirtilen bu tarih ise yine Warner Bros. imzalı Dune filminin bir hafta sonrasına denk geliyor. Bu durum yine hakkında erteleme dedikodularının ortaya çıktığı Dune için de potansiyel bir erteleme haberini beraberinde getirebilir. 26 Ağustos tarihinde vizyona giren ve yine Warner Bros. Pictures tarafından dağıtımı yapılan TENET’in beklenen gişe rakamlarına ulaşamamış olması ve Dünya çapında sinema salonlarının akıbeti hakkında henüz bir netlik olmaması da bu ertelemeyi getiren sebepler arasında sayılabilir.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir