Anasayfa > Sanat Haberleri > Wonder Woman 1984 Yeni Fragman İle Karşımızda

Wonder Woman 1984 Yeni Fragman İle Karşımızda

İzleyiciler tarafından merakla beklenen Wonder Woman 1984 yeni fragman ile DC Fandome etkinliğinde karşımıza çıktı. Detaylar haberimizde.

İlk filmi ile genel olarak olumlu eleştiriler ile karşılanmış olan Wonder Woman‘ın beyaz perde macerası Wonder Woman 1984 ile devam ediyor. İlk planlamalara göre 5 Haziran tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin yapım süreci birçok diğer yapım gibi COVID-19 pandemisi sebebi ile aksaklıklara uğramıştı. Film için belirlenen yeni vizyon tarihi ise 2 Ekim. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Wonder Woman 1984 için yayınlanan yeni fragman ile baş başa bırakalım.

Wonder Woman 1984 bu fragman ile birlikte izleyicilerin beklentilerini de yükselmiş durumda. Wonder Woman‘ın çok konuşulan kostümünün yanı sıra fragmanda dikkat çeken bir diğer detay da Cheetah oldu. Wonder Woman‘ın en azılı düşmanlarından olan Cheetah bu film ile birlikte çizgi roman sayfalarından beyaz perdeye transfer olacak. Merakla beklenen filmin başrol koltuğunda yine başarılı oyuncu Gal Gadot otururken kadroda Kristen Wiig, Pedro Pascal ve Chris Pine gibi ünlü isimler de yer alıyor. 2 ekim tarihinde karşımıza çıkacak olan Wonder Woman 1984 bakalım beklentilerin altından kalkmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir