Anasayfa > Sanat Haberleri > Game of Thrones Dizisi House of the Dragon İçin İlk Fragman Yayınlandı

Game of Thrones Dizisi House of the Dragon İçin İlk Fragman Yayınlandı

Game of Thrones spin-off dizisi House of the Dragon için ilk fragman HBO tarafından paylaşıldı.

HBO‘nun Game of Thrones evreninde geçen spin-off dizi House of the Dragon‘dan ilk fragmanı yayınlandı ve dizinin 2022’de gösterime gireceğini açıklandı.

George R.R. Martin‘in Fire & Blood adlı kitabından uyarlanan House of the Dragon dizisi, Game of Thrones dizisinin 200 yıl öncesini konu alıyor. Dizinin merkezinde Targaryen Hanedanlığı‘nın tarihi ve Targaryen iç savaşı olarak bilinen “Dance of the Dragons” olayı yer alıyor. Game of Thrones dizisinde görev alan tecrübeli isimlerden Miguel Sapochnik dizinin ilk plot bölümünü ve daha sonraki birkaç bölümü yönetecek. Ayrıca, Ryan Condal ile birlikte dizinin en tepe sorumlularından olacak.

House of the Dragon‘un çekimleri bu yılın mayıs ayında başlamıştı. İlk sezonda Princess Rhaenyra Targaryen rolünde Emma D’Arcy, Prince Daemon Targaryen rolünde Matt Smith, Lord Corlys Velaryon olarak Steve Toussaint, Alicent Hightower rolüyle Olivia Cooke ve Otto Hightower rolüyle Rhys Ifans gibi oyuncular yer alıyor.

Russel T. Davies Doctor Who’ya Geri Dönüyor

HBO, Game of Thrones‘un sona ermesinden sonra aynı evreden geçen birden fazla dizi projesiyle bu markayı genişletmeyi planladığını duyurmuştu. Bu doğrultuda beş farklı spin-off dizi duyurulmuş olsa da sadece House of the Dragon ilerleme kaydedebildi. Diğer projeler arasında yine George R.R. Martin‘in Dunk and Egg adlı romanlarından uyarlanan bir dizi, HBO Max için Game of Thrones animasyon dizisi ve üç adet daha aynı evrende geçen dizi yer alıyor.

House of the Dragon, 2022 yılı içerisinde HBO ve HBO Max platformları üzerinden izlenebilecek.

House of the Dragon ilk fragman videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir