Anasayfa > Sanat Haberleri > Gina Carano The Mandalorian Ekibinden Kovuldu

Gina Carano The Mandalorian Ekibinden Kovuldu

Gina Carano The Mandalorian ekibinden kovuldu. Yahudileri aşağılayan paylaşımının ardından oyuncunun işine son verildi. Detaylar haberimizde.

38 yaşındaki Gina Joy Carano, eski bir MMA dövüşçüsü olmasının yanında çeşitli projelerde yer almış bir oyuncu. Oyunculuk kariyerine Deadpool, Hızlı ve Öfkeli gibi büyük yapımları sığdıran oyuncu son hareketiyle tepkileri üzerine çekti. The Mandalorian dizisindeki önemli karakterlerden Cara Dune’u canlandıran Carano, artık projede yer almayacak.

gina carano ile ilgili görsel sonucu

Sosyal medyada hızla yayılan paylaşımın ardından Lucasfilm’den açıklama gecikmedi. Şirket sözcüsü Gina Carano’nun şirkette artık bir geleceğinin bulunmadığını söyledi ve yapılan paylaşımı iğrenç ve kabul edilemez olarak tanımladı.

The Last of Us Dizisi Başrol Oyuncuları Duyuruldu!

Paylaştığı hikayede Yahudileri aşağılayan Carano, Trumo hükümetine yakınlığıyla biliniyordu. Geçmişte yaptığı bazı paylaşımlarda maske takanlarla dalga geçmesi, LGBT karşıtı ve solcuları hedef gösteren Tweetleri beğenmesiyle defalarca tepki çeken oyuncu son hatasıyla bardağı taşırdı ve Gina Carano The Mandalorian kadrosundaki yerini kaybetti.

The Mandalorian’ın 3. sezonunda Carano’nun oynadığı karakter Cara Dune’un sonu ne olacak bilmiyoruz. Karakteri başka bir oyuncu oynayabilir ya da uzaklara gittiği ve bir daha gelmeyeceği söylenerek geçiştirilebilir.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir