Anasayfa > Sanat Haberleri > Gölge Ve Kemik Dizisi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Gölge Ve Kemik Dizisi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Gölge ve Kemik dizisi için uzun zamandır merakla beklenen tanıtım filmi yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Leigh Bardugo’nun kaleme aldığı Grisha kitabından uyarlanan dizi yakında Netflix’te seyirci ile buluşacak. Orginal ismi Shadows and Bone olan dizi, 2012 yılında basılan ve çok satanlar listesindeki yerini uzun bir dönem koruyan Grisha üçlemesinin aynı isimli kitabı esas alınarak çekildi. Eric Heisserer tarafından yaratılan dizinin çekimleri Macaristan’da gerçekleşti. Dizinin başrolünde Alina Starkov rolünde Jessie Mei Li yer alırken, Ben Barnes, Amita Suman, Freddy Carter ve Kit Young dizideki diğer ana karakterleri canlandırıyor. 23 Nisan’da Netflix’te seyirciyle buluşması planlananan Gölge ve Kemik dizisi konusuyla oldukça ilgi çekiyor.

İkiye bölünmüş bir evrende geçen hikaye, Alina Starkov karakteri etrafında şekillenmekte.  Serüven, insanların dünyasından çok daha karanlık ve bilinmez olan yeni bir dünyanın keşfi ile başlıyor. Karanlık tarafın keşfi sırasında krallık askerlerine haritacı olarak  eşlik edecek Alina Starkov etrafında şekillenen hikaye, aslında Alina’nın kendi öz keşfini de anlatıyor. Fragmandan anladığımız kadarıyla Alina  henüz kendi güçlerinin farkında değil.  Dahası Alina ve karanlık dünya arasında ne olduğunu açıklanamayan farklı bir bağ var. Alina’nın içindeki bilinmez güç, krallık askerlerine pek güven vermese de onun karanlık tarafla bağını kullanmaktan başka seçenekleri yok gibi görünüyor.

İnsanlığın karanlık evren ile mücadelesinin anlatıldığı dizinin müziklerini Joseph Trapanese hazırlarken, Eric Heisserer dizinin yapımcı ve yönetmenliğini üstleniyor.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir