Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix 2021 Filmleri İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

Netflix 2021 Filmleri İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

Netflix 2021 filmleri için hazırlanan ön izleme videosu yayınlandı. Netflix bu yıl her hafta yeni bir film yayınlamayı planlıyor. Detaylar haberimizde.

Netflix son zamanlarda dizileri kadar filmleriyle de ön plana çıkıyor. Yapımcılık hayatına birkaç sezonluk diziler üretmekle başlayan Netflix, film yapımcılığında epey uzmanlaştığını sevenlerine kanıtlamaya niyetli gibi görünüyor.  İlk Netflix dizisi House of Cards 2013 yılında yayınlanmıştı. House of Cards‘dan bu yana onlarca projeye imza atan Netflix’in, bugün 190 ülkede 195 milyondan fazla abonesi bulunmakta.

Yeni simalardan dünyaca ünlü oyuncu ve yönetmenlere kadar pek çok ismin yer aldığı Netflix 2021 filmleri için yayınlanan tanıtım videosu, Netflix seyircilerinin dolu dolu bir yıl geçireceğini gösteriyor. Leonardo DiCaprio’dan Dwayne Johnson’a, Jennifer Lawrence’tan Ryan Reynolds’a kadar pek çok heyecan verici ismi göreceğimiz 2021 Netflix filmlerinin yönetmenleri de en az oyuncular kadar ilgi çekici. Adam McKay, Richard Linklater, Jane Campion, Guillermo del Toro, Noah Baumbach 2021 filmlerinde emeği geçen yönetmenlerden yalnızca birkaçı.

Netflix Türkiye Yeni Dizi ve Filmleri

Başrolünde ünlü oyuncu Anthony Mackie’nin yer aldığı yeni aksiyon filmi Outside The Wire bu ay izleyiciyle buluşacak filmlerden biri. Senaryosunu Rob Yescombe ve Rowan Athale’in yazdığı filmin yönetmenliğini ise İsveçli yönetmen  Mikael Håfström üstleniyor. Bu ay yayına girecek diğer bir Netflix filmi ise Beyaz Kaplan. Aravind Adiga’nın aynı isimli çok satanlar listesine girmiş kitabından uyarlanan Hint yapımı  film,  fakir bir şoförün kıvrak zekasını kullanarak zengin olma serüvenini anlatıyor.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir