Anasayfa > Sanat Haberleri > Half-Life: Alyx Soundtrack Listesine Yeni Chapter Eklendi

Half-Life: Alyx Soundtrack Listesine Yeni Chapter Eklendi

Half-Life: Alyx için yayınlanan Soundtrack listesine yeni bir chapter’ın daha müzikleri eklendi. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz gibi Valve, resmi olarak Half-Life: Alyx için bir soundtrack listesi yayınlamıştı. Bu listeye Spotify, Apple Music ve Steam’den ulaşabilirsiniz. Daha önceden ilk Half-Life oyunlarının soundtrack listesini yayınlayan Valve, Half-Life: Alyx’in soundtrack listesinin ilerleyen vakitlerde genişleyeceğini belirtmişti. Valve, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre bugün itibariyle Chapter 2: Quartine Zone adlı bölümün müziklerini de listeye eklendi. Chapter 2: Quartine Zone adlı albümü Steam üzerinden satın almak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Albümü Steam üzerinden önceden satın aldıysanız eğer, Chapter 2: Quartine Zone otomatik olarak listenize eklenecektir. İlerleyen zamanlarda da yeni Chapter eklendiğinde albümünüz güncellenecektir.

Half-Life: Alyx

Serinin oyuncularda yarattığı etki tartışılmaz büyüktür. Bu etmenleri yaratan hususlarda en güçlü olanlarından biri ise oyunun müzikleri. Half-Life müzikleri her zaman ortama uygun, gizemli, bazen hareketli, bazen de korkutucu bir hava katar oyuncuya. Karakterinizin yaşadığı hisleri bizzat oyuncuya aktarır. Siz de bu albüm hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir