Anasayfa > Sanat Haberleri > Halo Dizisi 2022’de Paramount Plus’a Geliyor

Halo Dizisi 2022’de Paramount Plus’a Geliyor

Oyun dünyasının kült serilerinden Halo dizi haline getiriliyor. Halo dizisi 2022’de Paramount Plus üzerinden seyircilerle buluşacak.

Amerika’nın en büyük televizyon yayımcılarından biri olan CBS All Access 4 Mart 2021 itibariyle Paramount Plus olarak isim değiştiriyor. Bununla birlikte yeni dönemde geliştirilecek dizileri ve programları açıklayan yapımcı/yayımcı şirket oyuncuları oldukça sevindirecek bir duyuru yaptı. Paramount Plus uzun zamandır konuşulan Halo dizisinin 2022‘de yayımlanacağını Twitter üzerinden açıkladı.

Yıllar önce Red vs. Blue gibi amatör fakat oldukça popüler web dizisine konu olan Halo çıkışından 21 yıl sonra profesyonel olarak dizi haline getirilecek. An itibariyle yaklaşık 8 milyon abonesi bulunan CBS All Access veya yeni adıyla Paramount+, Halo dizisi ve diğer bir çok programın çıkışıyla abone sayısında büyük artış yaşayabilir. Ayrıca aboneliğe dayalı video akış hizmeti Paramount+ Amerika dışında diğer ülkelere de yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de ise henüz kullanıma açık değil.

Halo dizisi Master Chief

Halo’nun dizi haline getirileceği ilk kez Showtime tarafından 2018‘de dile getirilmişti. İlk olarak 10 bölümlük bir sezon olarak hazırlanması planlanan dizi, Deadline dergisine göre COVID-19 pandemisi prodüksiyonu etkilemeden önce %50-%60 oranında tamamlanmıştı. Dizi Paramount+ ve Showtime’ın ana kuruluşu olan ViacomCBS‘in yatırımcı sunumunda tekrardan duyuruldu. Henüz dizi hakkında herhangi bir detay bilinmese de dizinin Master Chief gibi Spartanlar’ı konu alacağı tahmin ediliyor.

Halo‘yu izleyebilmek için 2022‘yi beklememiz gerekecek. Neyse ki serinin bir sonraki üyesi Halo Infinite 2021 yılı içerisinde çıkış yapacak.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir