Anasayfa > Sanat Haberleri > Halo Dizisi İçin Yeni Fragman Yolda

Halo Dizisi İçin Yeni Fragman Yolda

Bir Xbox efsanesi Halo serisi için bir dizinin yapım aşamasında olduğu 15 Kasım 2021’de, Xbox oyun konsolunun 20. yılına özel yapılan etkinlikte resmen duyurulmuştu. Paramount+ platformunda yayımlanacağı duyurulan dizi için 2021’in aralık ayındaki The Game Awards 2021 etkinliğinde ise 30 saniyelik bir teaser yayımlanmıştı.

Sonraki A Quiet Place Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

Bu proje, Halo serisi için ilk dizi girişimi değil. Bundan yıllar önce doğan fikir, herhangi bir neticeye ulaşmamıştı. Ta ki Xbox 20. yıl etkinliğinde aşağıdaki teaser yayımlanana kadar.

Oyun dünyasında büyük heyecan uyandıran proje için The Game Awards 2021‘de yayımlanan fragmanın ardından yeni bir fragman daha geliyor. 30 Ocak Pazar günü yayımlanacak fragmanın daha uzun olması ve dizi hakkında bize daha net ve kritik bilgiler vermesi bekleniyor.

Halo Dizisi için yayımlanacak videonun duyurusu ise aşağıdaki tweet ile yapıldı.

The Game Awards 2021‘de yayımlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Paramount+ dizi-film platformunda yayımlanacak olan dizinin 2022’de çıkacağı açıklanmıştı. Ancak henüz net bir çıkış tarihi verilmiş değil. Dolayısıyla gözler yeni yayımlanacak bu fragmana dikilmiş durumda. Pazar günü yayımlanacak videoda net bir çıkış tarihi alabiliriz.

Halo Dizisi Hakkında Bildiklerimiz

26. yüzyıldaki insan ırkı ve Covenantlar arasındaki mücadeleyi konu alacak olan dizinin oyuncu kadrosu aslında uzun zamandır belli olmuş durumda. Sadece Halo için değil tüm oyun dünyası için çok büyük öneme sahip başrolümüz Master Chief Petty Officer John-117‘yi American Gods, Orange is the New Black gibi yapımlardan tanıdığımız Kanadalı oyuncu Pablo Scheiber canlandıracak. Cortana karakterine ise Jen Taylor ses verirken, Bookem Woodbine, Soren-006‘yı canlandıracak.

Halo The Series‘in oyuncu kadrosunun tamamına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir