Anasayfa > Sanat Haberleri > HBO Max Harry Potter Dizisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

HBO Max Harry Potter Dizisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Gelen yeni bilgilere göre yayın platformu HBO Max Harry Potter dizisi için kolları sıvamış durumda. Detaylar haberimizde.

J.K Rowling tarafından kaleme alınmış olan ve bir nesli kendisi ile birlikte büyüten Harry Potter serisi beyaz perdenin yanı sıra hayranların karşısına bir dizi formatı ile de çıkmaya hazırlanıyor. The Hollywood Reporter‘ın haberine göre Harry Potter dizisi için çalışmalara başlayan HBO Max şu anda proje için senaristlerle görüşme aşamasında. Live-action olarak çekilmesi planlanan dizi için elimizde henüz açıklanmış resmi bilgiler bulunmuyor. Ayrıca haber kaynağının iletişime geçtiği HBO Max yetkilileri de böyle bir projenin varlığını kabul etmiş değiller.

HBO Max Harry Potter dizisi

Ancak tüm bunlara rağmen The Hollywood Reporter gibi sektörün güvenilir kaynaklarından birinin ortaya attığı iddianın altı pek de boş görünmüyor. Dizinin Harry Potter‘ın yeniden bir uyarlaması olarak mı izleyici ile buluşacağı yoksa Harry Potter evrenini merkezine alarak farklı hikayeler mi anlatacağı da şu an için hayranlar tarafından en çok merak edilen soruların başında geliyor. HBO Max gündemdeki Harry Potter dizi uyarlaması hakkında ilerleyen günlerde açıklamalarda bulunacak mı bunu zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir