Anasayfa > Sanat Haberleri > Henry Cavill Argylle Filminde Yer Alacak

Henry Cavill Argylle Filminde Yer Alacak

Henry Cavill Argylle filminde yer alacak. Üç film olarak planlanan ve bir casusluk hikayesi olan Argylle filminin detayları haberimizde.

2015 tarihli Kingsman filminin yönetmeni Matthew Vaughn tarafından çekilecek Argylle filmi Henry Cavill ve bir çok yıldız oyuncu ile birlikte izleyici karşısına çıkacak. 2021 yılı Ağustos ayı içinde çekimlerine başlanacak film şu an için üç filmlik bir seri olarak planlanıyor.

Henry Cavill RTX 3090 Ekran Kartını Instagram’da Paylaştı

Matthew Vaughn 2014 yılında Mark Miller’ın The Secret Service isimli çizgi romanından uyarlayarak Kingsman: The Secret Service filmini izleyicilerin karşısına çıkarmıştı. Yine bir casusluk hikayesi olacak yeni film için Vaughn “dünyanın en iyi casusluk hikayesi” olacağını söylüyor. Filmin başrolünde The Witcher serisinden tanıdığımız Henry Cavill ile birlikte yer alacak diğer yıldız isimler arasında Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ve Dua Lipa bulunuyor. ScreenRant sitesinin haberine göre Dua Lipa filmde oyuncu olarak yer alırken aynı zamanda film için müzik besteleyecek.

Hikaye Ellie Conway’in yakında yayınlanacak Argylle isimli romanına dayanıyor. 2021 yılı Ağustos ayı içinde Avrupa’da çekimlerine başlanacak film için Matthew Vaughn filmle ilgili açıklamasında “Hikayenin taslağını okuduğum zaman 1950lerden beri yazılmış en iyi ve en orijinal casusluk hikayesi olduğunu düşündüm. Argylle casusluk türünü yeniden yazacak” dedi.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir