Anasayfa > Sanat Haberleri > Henry Cavill RTX 3090 Ekran Kartını Instagram’da Paylaştı

Henry Cavill RTX 3090 Ekran Kartını Instagram’da Paylaştı

Henry Cavill RTX 3090 ekran kartını Instagram’da sergiledi. Yakın zamanda ciddi bir kaza geçiren oyuncu Noel’de oyuna doyacak gibi duruyor.

The Witcher serisiyle geek aleminin göz bebeklerinden biri haline gelen Henry Cavill’in kendisinin de büyük bir oyunsever olduğu biliniyor. Pandemi sırasında, bir oyun bilgisayarını kendisi kurarak Instagram’da paylaşan Cavill büyük beğeni toplamıştı.

Gel gelelim yakışıklı oyuncuya nazar değdi. The Witcher dizisinin ikinci sezon çekimleri esnasında yaralanan Cavill, dizinin çekimlerinin durmasına sebebiyet verdi. Pandemi yüzünden zaten aksamış olan çekimler, bu gelişmeyle birlikte The Witcher’ın ekranlara ne zaman döneceği konusunu daha da belirsiz bir hale getirdi.

Henry Cavill Witcher Sezon 2 Çekimlerinde Yaralandı

Ancak Henry Cavill, zamanını iyi değerlendiriyor gibi görünüyor. Bilindiği gibi Batı dünyasında her sene heyecanla beklenen Noel, artık iyice yaklaştı. Cavill de kendisine erken bir Noel hediyesi vererek, NVIDIA’nın 2020 yılına bomba gibi düşen yeni RTX 3000 serisinden bir ekran kartı edinmiş. Cavill yeni oyuncağını Instaram’da onu takip eden 14.6 milyon takipçiyle işte böyle paylaştı.

Henry Cavill, RTX 3090 kartını şu sözlerle tanıttı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Henry Cavill (@henrycavill)’in paylaştığı bir gönderi

Noel tatilim giderek yaklaşıyor ve ilgilenmem gereken projeler var. Bunların ikincisi kesinlikle Noel ağacı.
Yeni erkan kartıyla meşgul olan oyuncu, arkasında henüz dekorasyonu tamamlanmamış çam ağacına bu şekilde dikkat çekti. Cavill’in ele geçirmeyi başardığı NVIDIA RTX 3090 ekran kartı ise, serinin stoklarda bulunması zor olan bir modeli olarak biliniyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir