Anasayfa > Sanat Haberleri > Henry Cavill Witcher Sezon 2 Çekimlerinde Yaralandı

Henry Cavill Witcher Sezon 2 Çekimlerinde Yaralandı

Ünlü oyuncu Henry Cavill yaralandı. Netflix’te yayınlanan The Witcher 2 çekimleri esnasında talihsiz bir kaza geçiren oyuncu, hastanelik oldu

Henry Cavill geek dünyasının gözbebeği. Daha önce Süpermen filmlerinde de boy gösteren yakışıklı oyuncu, Netflix’te yayınlanan The Witcher dizisindeki rolüyle de yerini sağlamlaştırdı. Pandemi esnasında oyun bilgisayarını kurarken çekilmiş videosunu paylaşarak gönüllere taht kuran Cavill’e nazar değmiş olsa gerek. Oyuncu, The Witcher dizisinin 2. sezonunun çekimleri sırasında talihsiz bir kaza yaşadı.

Henry Cavill Oyun Bilgisayarı Kurdu, İnternet Hayran Oldu

İngiltere’nin ünlü dedikodu gazetesi The Sun’ın haberine göre, Henry Cavill, yaklaşık 6 metre yükseklikte çekim yaparken birden yaralandı. Geralt of Rivia rolünde dövüş ve aksiyon sahnelerini sıkça çeken aktörün bacağına bir şey mi düştüğü yoksa bir kas kopması mı olduğu ise henüz anlaşılamadı.

The Witcher dizisinin ikinci sezonu Covid-19 pandemisi nedeniyle hali hazırda bir çok kez duraklamış ve ertelenmişti. Pandeminin bir nebze kontrol altına alınmasıyla çekimleri yeniden başlatılan dizi, bu talihsiz kazayla birlikte, bir kez daha aksamış oldu.

Henry Cavill’in çekimler  esnasında her şeyini ortaya koyduğu biliniyor. Oyuncu daha önce de, Geralt karakterine hayat verirken kullandığı lensler yüzünden büyük sorunlar yaşamıştı. Doktorlar tarafından lens kullanımında dikkatli olmazsa körlüğe kadar uzayan sağlık sorunları yaşayabileceği belirtilen aktör bu uyarıları kulak arkası etmişti. Birinci sezonun çekimlerinde, gözlerindeki yanma ve ağrı nedeniyle doktora taşınan aktör, bir kez daha meslek kazasına uğramış oldu.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir