Anasayfa > Sanat Haberleri > Henry Cavill Oyun Bilgisayarı Kurdu, İnternet Hayran Oldu

Henry Cavill Oyun Bilgisayarı Kurdu, İnternet Hayran Oldu

Henry Cavill, Instagram üzerinde paylaştığı bir videoyla nasıl oyun bilgisayarı kurduğunu gösterdi. Yakışıklı oyuncunun videosu interneti kırdı.

Henry Cavill, geek aleminde bir efsane olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Superman ve The Witcher oyununun Netflix adaptasyonunda göz dolduran oyuncu aynı zamanda bilgisayar oyunlarına olan sevgisini de sık sık dile getiriyor.

Yeni oyun bilgisayarını Instagram hesabı üzerinde görücüye çıkaran oyuncu bu kadarla da kalmadı. Oldukça becerikli olduğu anlaşılan oyuncu, bilgisayarı kendisi kurdu. Kurulum videosunu hesabında, “Bu materyal herkes için değil. İzleyicileri uyarıyorum. Daha önce görmediğiniz bir çok parçayı görebilirsiniz” açıklamasıyla paylaşan oyuncunun videosu 4 milyon görüntülenmeye ulaştı ve 47 bin de yorum aldı.

Henry Cavill The Witcher Performansı Hakkında Konuştu

Henry Cavill’in oyuncunun yaptığı hataları göstermekten çekinmediği de dikkatlerde kaçmadı. Yakışıklılığıyla, geek dünyasına sevgisiyle ve mütevazi tavırlarıyla hayranların gönlünde taht kuran oyuncu, bilgisayarının kurulumunu paylaşarak herkesi mest etti.

An itibariyle Total War: Warhammer 2‘ye sardığı bilinen oyuncunun, Warhammer modelleri boyadığı da biliniyor. Bunun yanında, Henry Cavill Warhammer DLC’si için ufak bir rol de alacak.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir