Anasayfa > Sanat Haberleri > Hızlı ve Öfkeli 9 Filminden Yeni Bir Teaser Geldi!

Hızlı ve Öfkeli 9 Filminden Yeni Bir Teaser Geldi!

Sevilen aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 9 için yeni bir teaser yayınlandı.

Hızlı ve Öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli 9, geçtiğimiz sene pandemi nedeniyle uzun süreli ertelenen filmlerden birisiydi. Çıkış tarihi ilk olarak Nisan 2021’in başlarına, sonrasındaysa gelen 2. bir ertelemeyle Mayıs 2021’in sonlarına ertelenmişti. Hayranlar yeni film için bekleyişlerini sürdürürken Hızlı ve Öfkeli 9 için The Big Game Spot isimli yeni bir teaser yayınlandı. Teaser sadece 30 saniye olsa da hayranlar bir hayli heyecanlanmış durumda.

Videodan da anlaşıldığı gibi Hızlı ve Öfkeli 9 yine bolca aksiyon sahnesine ve heyecanlı dakikalara ev sahipliği yapacak. Serinin önceki filmlerinden aşina olduğumuz Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster ve Tej Parker gibi oyuncuların yanı sıra John Cena, Anna Sawai ve Finn Cole gibi yeni isimler de Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosunda yer alacak. Ayrıca Sung Kang da serinin sevilen karakterlerinden Han Luke’u canlandıracak. Film hikaye olarak Dominic’in, kardeşi Jakob ile karşılaşmasını ve aralarındaki mücadeleyi konu alacak.

The Falcon and The Winter Soldier Fragman Videosu Yayımlandı

Filmin vizyon tarihi olarak şimdilik 26 Mayıs 2021 günü gösteriliyor. Ayrıca yapılan açıklamalara göre Hızlı ve Öfkeli serisi, Hızlı ve Öfkeli 9’un ardından yayınlanacak 2 yeni film ile son bulacak. Seriye son verecek olan 10. ve 11. filmlerin yönetmenliğini ise Justin Lin yapacak.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir