Anasayfa > Sanat Haberleri > House of the Dragon Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı

House of the Dragon Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı

House of the Dragon dizisi takip edenlerin de bileceği üzere dünya çapında en çok izlenen dizilerden biri olan Game of Thrones’un öncesini anlatacak. Dizi, Game of Thrones’ta yaşanan hadiselerden 300 yıl öncesini konu ediniyor. Dizinin son sezonları büyük çoğunluğumuzu fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattığından, House of the Dragon çok da avantajlı bir konumda değil izleyici nazarında. Fakat ne olursa olsun gelmiş geçmiş en popüler ve en iyi fantastik kurgu dünyalarından birini tekrar ziyaret etme imkanımız olduğu için, aynı dünyada geçen başka bir öykünün dizisi geliyor diye üzülecek değiliz.

House of the Dragon Hikayesi İle İlgili Detaylar Paylaşıldı

2022 yılında izleyici karşısına çıkması tahmin edilen diziden ilk görseller paylaşıldı. Targaryen Hanesi’nin iç savaşını ele alacağını biliyoruz zaten. Paylaşılan görseller tabii ki yaşanacak olaylarla ilgili ipucu vermiyor pek. Fakat oyuncuları yine inanılmaz güzel kostümler içinde görmek bile küçük bir kıvılcım uyandırdı.

house of the dragon

Amazon’un Truth Seekers dizisinden ve Hanna’dan tanıyabileceğimiz Emma D’Arcy, dizide Prenses Rhaenyra Targaryen’e hayat veriyor. Kralın ilk çocuğu ve saf Valyrian kanına sahip olan Rhaenyra, aynı zamanda bir ejderha binicisi. Görselin sağ tarafında ise Doctor Who’nun 11. Doktor’u ve The Crown’ın Philip’i, Matt Smith’i görüyoruz. Matt Smith dizide Kral Viserys’in erkek kardeşi Daemon Targaryen’i canlandırıyor. Daemon aynı zamanda tahtın varisi.

house of the dragon

İkinci görselde Steve Toussiant, Lord Corlys Velaryon olarak karşımıza çıkıyor. Deniz Yılanı olarak da bilinen Corlys, Targaryen soyu kadar eski olan Velaryon hanedanının lordu. Karakterin tasarımı ve görselle birlikte paylaşılan bilgiler ışığında benim de en merak ettiğim karakter kendisi.

house of the dragons

Paylaşılan diğer görselde Me and Earl and the Dying Girl ve Ready Player One filmlerinden aşina olduğumuz Olivia Cooke yer alıyor. Olivia Cooke dizide Alicent Hightower’ı canlandırıyor. Alicent, Kralın Eli görevinde yer alan Otto Hightower’ın kızı. Görselin sağındaysa Otto Hightower karakterini canlandıran Rhys Ifans bulunmakta.

Dizinin yaratıcılığını Ryan J. Condal (Altered Carbon, Game of Thrones) ve serinin yazarı G.R.R. Martin üstleniyor. 10 bölümden oluşan dizinin 2022 yılında izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir