Anasayfa > Sanat Haberleri > House of the Dragon Hikayesi İle İlgili Detaylar Paylaşıldı

House of the Dragon Hikayesi İle İlgili Detaylar Paylaşıldı

House of the Dragon hikayesi, yeni diziyle ilgili en merak edilen unsurlardan biri. İşte Targaryen sülalesini anlatan dizinin hikaye detayları.

Game of Thrones son sezonlarında, özellikle de son sezonunda bir çok hayranın canını sıkmış olsa da, gerek bütçe, gerekse prodüksiyon anlamında ekranlara damgasını vurmuş bir dizi. George R. R. Martin‘in, A Song of Ice and Fire evreninden uyarlanan dizinin bir yan dizisi yapılacak. Yeni dizi, aynı yazarın Fire and Blood kitabından uyarlanan House of the Dragon ismiyle seyircinin beğenisine sunulacak.

House of the Dragon dizisiyle ilgili bilgiler yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Dün, dizideki Viserys Targaryen karakteri için oyuncu seçimi açıklanmıştı. Bugün de aynı konu üzerinden başka detaylar paylaşıldı.

Viserys Targaryen Karakteri Oyuncusuna Kavuştu

Screenrant sitesinin haberine göre, diziyle ilgili şu bilgi verildi:

“10 bölümden oluşacak ilk sezonda, Considine Kral Viserys Targaryen’i canlandıracak. Kral, Westeros Lordları tarafondan Harrenhal konseyi tarafından eski kral Jaehaerys Targanyen’in yerini alacak. Sıcak, cömert ve düzgün bir adam olan Viserys, büyükbabasının mirasını devam ettirmek istiyor. Ancak iyi bir adam, iyi bir kral olacak diye bir şey yok.”

Bu açıklamadan yola çıkılarak, hikayenin en azından ilk sezonda Kral Viserys etrafında şekilleneceğini söylemek yanlış bir tahmin olmaz. Tıpkı Game of Thrones dizisinin ana karakterlerinden Daenerys gibi o da, iyi huylu olmanın, mottosu Ateş ve Kan olan bir haneyi temsil ederken faydadan çok bir dizi sorun getireceğini öğrenebilir.

Ateş ve Kan kitabında hikayenin en şekilde gidebileceği kısmen biliniyor. Ancak, Game of Thrones diziyi çekerken kitabın dışına çıkmıştı. Bu yüzden hikayenin en şekilde ilerleyeceğini anlamak için, kitabı değil HBO’dan gelecek detayları incelemek çok daha mantıklı olacaktır.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir