Anasayfa > Sanat Haberleri > House of the Dragon Yapım Aşaması 2021’de Başlıyor

House of the Dragon Yapım Aşaması 2021’de Başlıyor

Game of Thrones için dünya üzerinde gelmiş geçmiş en çok izlenen dizilerden biri demek yanlış olmaz. Bir noktada takip etmekten vazgeçtiği (zorunda kaldığı) kaynak materyali ise fantastik kurgu türünde en popüler ikinci kitap serisi olabilir. Fakat bizi ilgilendiren kısmı dizisi tabi. Malumunuz dizi henüz son sezonunda bile değilken aynı dünyada geçen başka diziler olacağı duyurulmuştu. House of the Dragon ise bunun ilk adımı. HBO’nun 10 bölümünü ısmarladığı dizinin yapımına 2021 yılında başlanıyor.

Game of Thrones orijinal hesabından paylaşılan ejderha konsept çizimi ve “Ejderhalar geliyor.” gönderi ile House of the Dragon’ın prodüksiyon tarihi duyuruldu.

Popüler televizyon dizisi son iki sezonuyla kendisinden en hızlı soğutan işlerden biri olabilir. 7. sezonda, yani dizinin henüz paramparça edilmediği fakat habercilerinin olduğu zamanlarda büyük merak konusu olan spin-off, bugün pek de iyi karşılanmadı izleyiciler tarafından. Gönderinin altında “Bunun yerine 8. sezonu tekrar çekin.”, “Yaşasın! ilk dört sezon seveceğimiz sonrasında para daha önemli hale geldiği için son iki sezonunda hikayenin mahvedileceği bir bir dizi daha!” gibi isyan tweetleri sıklıkla yer buldu.

House of the Dragon, George R.R. Martin’in yazdığı Fire and Blood kitabını kaynak materyal olarak kullanacak. Dizi, Game of Thrones’ta yaşanan hadiselerden 300 yıl önce Targaryen Hanesi’nin başından geçen olayları konu edinecek. Dizinin hikayesi ile ilgili detaylar için haberimize tıklayabilirsiniz.

House of the Dragon Hikayesi İle İlgili Detaylar

Dizinin oyuncu kadrosunda açıklandığı kadarı ile Kral Viserys Targaryen rolü ile izleyici karşısına çıkacak olan Paddy Considine bulunmakta. Kendisini Hot Fuzz ve Macbeth filmlerinden hatırlamanız mümkün.

house of the dragons paddy considine

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir