Anasayfa > Sanat Haberleri > Jackass 4, Jackass Forever İsmiyle Çıkış Yapacak

Jackass 4, Jackass Forever İsmiyle Çıkış Yapacak

Sevilen film serisi Jackass’in 4. filmi, Jackass Forever ismiyle çıkış yapacak. Twitter’dan yapılan paylaşımla ayrıca filmin çıkış tarihi de serinin hayranlarına duyuruldu.

Sinemanın sevilen serilerinden Jackass, sonunda geri dönüyor. Absürt mizah anlayışı ve çılgın karakterleriyle kendine has bir hayran kitlesi kazanan serinin yeni filminin ismiyse Jackass Forever olacak. Jackass’in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla filmin çıkış tarihi de izleyicilere sunuldu.

jackass forever

Serinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda filmin hem trailer tarihi hem de çıkış tarihi paylaşıldı. Buna göre ilk trailer 20 Temmuz tarihinde izleyicilere sunulacak. Filmi sinemalarda izlemek içinse bir süre daha beklememiz gerekecek. Jackass Forever 2021’in son çeyreğinde, 22 Ekim 2021 günü sinemalarda olacak. Aslında filmin çıkış tarihi olarak 5 Mart 2021 gösterilmiş fakat pandeminin devam etmesi ve yaşanan problemlerden dolayı filmin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmişti. Jackass hayranları için bu bekleyiş yakında sona eriyor.

Serinin ilk filmi olan Jackass: The Movie 2002 yılında çıkış yaptı. İzleyiciler tarafından bir hayli beğenilen yapımın devam filmi ise 2006 yılında Jackass Number Two ismiyle izleyicilerle buluştu. O günden bugüne sevilen bir komedi serisi haline gelen Jackass dünyanın dört bir yanından kendine hayran bulmayı başardı. Seri Johnny Knoxville ve arkadaşlarının yaşadığı absürt ve çılgın maceraları konu alıyor.

Black Widow Büyük Bir Gişe Başarısı Elde Etti

Pandeminin yavaşlamasıyla artık sinema sektörü de canlanmaya başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 9, pandemi döneminde en iyi açılış yapan filmlerden olmuştu. Yakın zamanda çıkış yapan Black Widow da gerek Disney+ gerekse de sinemalarda oldukça büyük başarı elde etti. Pandemi yüzünden ertelenen ve önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan filmler arasındaysa No Time to Die ve Dune gibi isimler yer alıyor.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir