Anasayfa > Sanat Haberleri > James Gunn Galaksinin Koruyucuları 3 Ayrıntılarını Paylaştı

James Gunn Galaksinin Koruyucuları 3 Ayrıntılarını Paylaştı

James Gunn Galaksinin Koruyucuları 3 ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Gunn, teknik tarihler ve film müzikleri ile ilgili bilgiler verdi.

Sevimli Groot’u hayatlarımıza sokan Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy), üçüncü devam filminin hazırlığı içinde. Serinin ilki 2014, ikincisi ise 2017 yılında çıkan filmleri hayranlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmış ve üçüncü devam filminin yolunu açmıştı. Devam filminin altı sene sonra gelmesinin ardında ise yaşanan bir dizi sürtüşme bulunuyor. Bu sürtüşmelerden öne çıkanı ise serinin yönetmeni James Gunn’la ilgili. Seriden kovulan ve daha sonra yeniden işe alınan Gunn, işinin başına döndükten sonra üçüncü filme hız verdi. Çıkış tarihi 2023 olarak belirlenen filmle ilgili konuşan Gunn, yapım süreçleriyle ilgili bazı detayları paylaştı.

Exxen Projeleri İçin Yayınlanan Tüm Fragmanlar

Galaksinin Koruyucuları 3 ile ortaya çıkan ilk bilgi, çekimlerine 2021 yılının sonunda başlanacağı. Sinema sektörünü kötü vuran Covid-19 pandemisi geçtiğimiz bir buçuk yıl içinde bir çok filmin çıkış tarihininin ertelenmesine ve çekim süreçlerinin aksamasına neden olmuştu. Ancak anlaşılan o ki, yakın gelecekte Galaksinin Koruyucuları filminin çekimlerine başlanması için herhangi bir engel görünmüyor. Filmin yapılacağı 2018 yılında duyurulmuştu ve beyazperde tarihinin 2020 olması bekleniyordu. Gunn’ın işten çıkarılıp yeniden kadroya katılması ve pandemi süreci bu tarihleri ziyadesiyle aksatmıştı.

Gunn’ın paylaştığı diğer detaylar arasında ise film müzikleri bulunuyor. Yapım sürecinin önünde gittiği anlaşılan müzikler bitirilmiş. Bu bilginin açığa çıkması ise sosyal medya üzerinden oldu. Filmin gidişatını merak ettiğiyle ilgili tweet atan bir hayrana cevap veren Gunn, film müziklerinin tamamlandığını kesin olarak doğruladı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir