Anasayfa > Sanat Haberleri > Jared Leto Joker Rolünü Bir Kez Daha Üstlenecek

Jared Leto Joker Rolünü Bir Kez Daha Üstlenecek

Justice League: The Snyder’s Cut ile birlikte Jared Leto Joker olarak bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

2016 yapımı Suicide Squad ile karşımıza ilk kez Joker rolü ile çıkmış olan Jared Leto bu kez de Justice League: The Snyder’s Cut ile birlikte bir kez daha karaktere hayat vermeye hazırlanıyor. 2017 yılında çıkışını gerçekleştiren ve DC’nin en popüler süper kahramanlarından Batman, Wonder Woman, Superman, Aquaman, Flash ve Cyborg‘u izleyicilerin karşısına çıkartan Justice League‘in yönetmen koltuğunda başlangıçta Zack Snyder oturuyordu. Ancak ünlü yönetmenin film çekimleri esnasında kızını kaybetmesi ile birlikte projenin başına Joss Whedon geçirilmişti.

Jared Leto Joker

Joss Whedon yönetmenliğinde istediği başarıyı elde edemeyen film Zack Synder‘ın koltuğunu devretmeden önce çektiği sahneleri ve yeni çekimleri bir araya getirerek 4 saatlik bir versiyon ile yayınlanacak. HBO Max platformunda yayınlanacak olan bu versiyon birer saatlik 4 bölüm halinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Justice League: The Snyder’s Cut ayrıca gelen haberlere göre Jared Leto‘yu da Joker olarak projeye dahil ediyor. Suicide Squad fiyaskosundan sonra Joker rolü ile bir daha beyaz perdeye adım atmamış olan Jared Leto, Zack Snyder yönetmenliğinde Joker karakterine nasıl hayat verecek hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir