Anasayfa > Sanat Haberleri > Jared Leto Tron 3 İle İlgili Duygusal Bir Paylaşım Yaptı

Jared Leto Tron 3 İle İlgili Duygusal Bir Paylaşım Yaptı

Jared Leto Tron 3 ile ilgili duygusal bir Instagram paylaşımında bulundu. Aktör, serinin 3. filminde olacağını da bu şekilde duyurmuş oldu.

En iyi Joker’lerden biri olarak gösterilen Requem For a Dream yıldızı Jared Leto Tron 3 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Leto, film serisine olan hayranlığını da her fırsatta dile getiriyor. Leto’nun paylaşımı, 1.1 milyon defa görüntülendi ve 3.000’e yakın da yorum aldı.

Jared Leto, Instagram gönderisinin açıklama kısmında, Tron filminin ve oyununun küçük bir çocukken onu çok etkilediğini yazdı. Bu anlamda, Tron 3 filminde rol alacağını ve bu konuda çok da heyecanlı ve gururlu olduğunu yazdı.

https://www.instagram.com/p/CDuV5ukn5Oh/

Görünüşe göre Disney, Tron serisiyle ilgili sonunda bir şeyler yapmaya başladı. Tron oldukça sevilen bir seri ve hayranlar tarafından üçüncü filmin gelmesi için de büyük bir istek ve ilgi vardı. Disney de bu durumu ciddiye alıyor gibi görünüyor. Oscar’lı oyuncu Jared Leto’yu filmin kadrosuna koyması ve oyuncunun Tron’la ilgili açıklamalar yapması, Disney’in çok uzun sürecek bir PR kampanyasının başlangıcı olarak değerlendirilebilir.

Flash Sezon 7 Çekimleri Covid Anlaşmazlığı Yüzünden Askıda

Filmle ilgili bilinenler şimdilik bu kadar. Bilindiği gibi Covid-19 pandemisi nedeniyle bir çok film ertelendi ya da askıya alındı. Filmin çıkışl tarihi ve diğer oyuncu seçimleriyle ilgili bilgilerin de önümüzdeki günlerde açıklanması beklenebilir.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir