Anasayfa > Sanat Haberleri > John Wick 4 Ertelenen Filmler Arasına Katıldı

John Wick 4 Ertelenen Filmler Arasına Katıldı

COVID-19 salgını sebebiyle vizyon tarihi ertelenen filmler arasına merakla beklenen John Wick 4 ‘de eklendi. Detaylar haberimizde.

COVID-19 salgını birçok sektöre gösterdiği kötü etkilerini sinema sektörü üzerinde de hissettiriyor. Dünya çapında birçok büyük bütçeli yapımın vizyon tarihlerinin ertelenmesine yol açan salgından etkilenen filmler arasında John Wick serisinin son filmi de katıldı. Lionsgate tarafından yapılan bir açıklamada filmin önceden 21 Mayıs 2021 olarak belirlenmiş olan vizyon tarihi neredeyse bir yıllık bir erteleme ile 27 Mayıs 2022 tarihine çekildi.

John Wick 4

Yönetmen koltuğunda Chad Stahelski‘nin oturduğu yapımda başarılı oyuncu Keanu Reeves ise başrolü üstleniyor. İlk üç filmi ile hayranları aksiyona doyuran ve gişede de azımsanmayacak bir başarı elde eden John Wick yayınlanacak olan dördüncü filmi ile de daha şimdiden hayranların beklentilerini yükseltmişti. Son yılların en başarılı aksiyon serileri arasında gösterilen ilk üç filmin ardından gelecek olan John Wick 4 için elimizde 27 Mayıs 2022 olarak belirlenen vizyon tarihi haricinde pek fazla detay yok. Filmin isminin ne olacağı gibi önemli sorular hala gizemini koruyor. Bakalım John Wick son filmi ile izleyicilerin beklentisini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir