Anasayfa > Sanat Haberleri > John Wick 4 Yeni Vizyon Tarihi Belli Oldu

John Wick 4 Yeni Vizyon Tarihi Belli Oldu

John Wick 4 yeni vizyon tarihi duyuruldu, Lionsgate John Wick: Chapter 4 için ertelenen vizyon tarihini heyecan yaratan bir video ile duyurmayı tercih etti.

John Wick, ilk filmi 2014 yılında çıkan, kültleşmeye doğru adım adım ilerleyen bir aksiyon filmi serisi. İlk 3 filminde, aksiyonun, çatışmanın ve kovalamacanın bir an bile kesilmediği John Wick serisinin 4. filmi daha çıkmadan haberlerin ana konusu olmayı başardı. Keanu Reeves ve Laurence Fishburne‘lü kadrosuyla bizi alıştığımız John Wick kalitesinden ayırmak istemeyen yapımcılar filmin çıkışına henüz 1 yıldan fazla zaman varken heyecan yaratmaya başladı. Hayranlar şimdiden filmin çıkışını iple çekiyor.

John Wick 5 Resmen Doğrulandı!

Yapımcı firma Lionsgate, paylaştığı yeni videoda filmin ertelenen vizyon tarihini açıklamakla kalmadı, aynı zamanda bazı tartışmaların fitilini de ateşlemiş oldu. Yoksa John Wick, Matrix evreninde mi geçiyor? John Wick aslında Neo mu? Paylaşılan videoyu siz de aşağıdan izleyebilirsiniz.

John Wick 4 Yeni Vizyon Tarihi Duyuruldu

Film hakkında fazla detay vermese de, paylaşılan video en azından filmin resmi adını ve çıkış tarihini duyurmuş oldu. John Wick serisinin 4. filmi, John Wick: Chapter 4 ismiyle 24 Mart 2023′te çıkış yapacak. Fragmanın sonunda ekranın son üstünde gözüken tavşan sembolü ise toplulukta çeşitli teoriler ortaya atılmasına sebep oldu. Bazıları tavşanın, John Wick’in Matrix evreniyle bağlanacağını temsil ettiğini bile iddia etti.

John Wick karakterine hayat veren, sosyal medyada çok büyük miktarda sevgiye maruz kalan Keanu Reeves film için şu açıklamaları yapmıştı:

“Filmde yeni karakterler ve gerçekten harika bir John Wick aksiyonu göreceksiniz. Rolü tekrar oynamak ve bu hikayeyi anlatmak çok eğlenceliydi” 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir