Anasayfa > Sanat Haberleri > Johnny Depp Grindelwald Rolünü Bıraktı!

Johnny Depp Grindelwald Rolünü Bıraktı!

Ünlü oyuncu Johnny Depp Grindelwald rolünü ve dolayısıyla Fantastic Beasts serisini bıraktığını açıkladı. Detaylar haberimizde.

J.K Rowling tarafından kaleme alınan ve Harry Potter evreninde geçen Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar) kitabından uyarlanan serinin ilk filmi 2016 yılında vizyona girmişti. Eddie Redmayne‘in başrolünü üstlendiği seriye 2018 yılında vizyona giren 2. film Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald (Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları) ile birlikte Johnny Depp de Gellert Grindelwald rolü ile dahil olmuştu.

Ancak Depp geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklama ile seriden ayrıldığını ve bu ayrılığın da yapımcı şirket Warner Bros.‘un kararı doğrultusunda gerçekleştiğini açıkladı. Yaptığı açıklamada ”Warner Bros. tarafından Fantastic Beasts filmindeki Grindelwald rolümü bırakmam istendi ve bu isteğe saygı duyarak bunu kabul ettim” ifadelerini kullanan Depp bu isteğin gerekçesi hakkında bir açıklama yapmamış olsa da konunun Depp‘in eski eşi Amber Heard‘e şiddet uyguladığı iddiaları ile ilgili olduğuna neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Johnny Depp Grindelwald

Konuya ilişkin Warner Bros. cephesinden gelen açıklamada ise ”Johnny Depp seriden ayrılacak. Ona bu zamana kadar verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Fantastik Canavarlar 3 şimdilik yapım aşamasında ve Grindelwald rolü tekrar düzenlenecek. Yeni film 2022 yılının yaz aylarında tüm dünyada gösterime girecek.” ifadelerine yer verildi. Serinin üçüncü filminde Eddie Redmayne‘i yine Newt Scamander olarak izleyeceğiz. Bunun yanı sıra Jude Law ise Albus Dumbledore‘un gençliğini canlandıracak. Johnny Depp Grindelwald rolünü bıraktıktan sonra bu rolde kimi göreceğimizi ise zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir