Anasayfa > Sanat Haberleri > Joker Filminin Ünlü Sahneleri Video Oyunu Oldu!

Joker Filminin Ünlü Sahneleri Video Oyunu Oldu!

2019 yılının en iyi filmleri arasında gösterilen ve izleyiciler tarafından da tam not alan Joker filminin efsane sahnesini bir de video oyunu olarak görmeye ne dersiniz? Detaylar haberimizde!

Joker geçtiğimiz yıl hayatımıza ani bir giriş yaparak hepimizin adeta nefesini kesmişti desek yanlış olmaz. Oscar ödüllerinde 9 adaylık ve En İyi Erkek Oyuncu dahil 2 ödüle layık görülen film çoğu sinema eleştirmeni tarafından da olumlu notlar ile puanlandırılmıştı. Tüm zamanların en karlı çizgi roman filmi olarak da tarihe geçen Joker bu kez de video oyunu olarak karşımızda.

Penney Pixels tarafından yaratılan videoda Joker filminin ikonikleşmiş sahnelerinden kesitler görmek mümkün. Tarzı ile 1980’li yılların retro video oyunlarına göz kırpan bu hayran yapımı video dönemin ruhunu oldukça başarılı bir biçimde yansıtıyor. Metin destekli oynanışı ile izleyenlere ufak bir nostalji yaşatan hayran yapımı video izleyenlerden de tam not almış durumda.

Penny Pixels tarafından Fictional Bad Games serisinin bir parçası olarak tasarlanan videoyu sevdiyseniz kanalın Creed, Mamma Mia! ve Indiana Jones filmleri için yaptığı çalışmalara da bir göz atabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir