Anasayfa > Sanat Haberleri > Jupiter’s Legacy İkinci Sezon Onayını Alamadı

Jupiter’s Legacy İkinci Sezon Onayını Alamadı

Frank Quitely ve Mark Millar’ın çizgi romanından uyarlanan Jupiter’s Legacy dizisi, Netflix’ten ikinci sezon onayını alamadı. 

Netflix‘in bugüne kadarki dizileri arasında en pahalı prodüksiyona sahip dizilerden biri olan çizgi roman uyarlaması dizinin ilk sezonu 7 mayıs tarihinde yayınlanmıştı. Dizi, arkasında Mark Millar gibi güçlü bir çizgi roman dehasının yer alması ve Spartacus, Daredevil gibi başarılı dizilerin yaratıcısı olan Steven S. DeKnight öncülüğünde hazırlanmış olmasına rağmen beklenen başarıyı elde edemedi.

Netflix, Oyun Sektörüne Adımını Atmaya Hazırlanıyor

200 milyon dolarlık dev prodüksiyona sahip dizi,  Netflix tarafından büyük umutlarla seyirciye sunulsa da seyirci ve eleştirmenler tarafından karşılık bulamadı. Bu durum Netflix‘in yüksek bütçe ayırdığı Jupiter’s Legacy’ye karşı beklentisini boşa çıkardı. Tüm bunlara rağmen seyircilerin bir kısmı da dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonunu büyük bir ilgiyle izlemiş ve beğeniyle karşılamıştı. Bu sebepten dizinin ikinci sezonunun geleceği düşünülse de Netflix, Jupiter’s Legacy hayranlarını üzecek iptal kararını dün itibarıyla verdi.

jupiters-legacy-sb

Netflix yapımı çizgi roman uyarlaması dizi Jupiter’s Legacy, 1930’lu yıllarda yaşayan ilk süper kahramanların yerini sonraki kuşaklara bırakmasını ve yeni nesil süper kahramanların itibar savaşını konu ediniyor. Dizinin baş rolünde Transformers‘tan tanıyor olabileceğiniz Josh Duhamel bulunuyor. Dizinin kadrosundaki diğer isimler arasında ise Leslie Bibb, Andrew Horton, Elena Kampouris, Mike Wade, Ben Daniels ve Matt Lanter yer alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=sNqquZTraIc

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir