Anasayfa > Sanat Haberleri > Karantinada Bir Aile The Simpsons Girişini Gerçek Hayatta Yarattı

Karantinada Bir Aile The Simpsons Girişini Gerçek Hayatta Yarattı

Yılların eskimeyen dizisi The Simpsons’ın giriş bölümü, karantinada bir aile tarafından gerçek hayatta yaratıldı. Video 150.000’den fazla izleyici aldı.

Televizyon klasiği deyince, The Simpsons akla ilk gelen dizilerden biri. Animasyon dizi yayınlanmaya başladığı 1989 tarihinden beri milyonların sevgilisi oldu. 31 sezonu bulunan dizinin, en bilinen özelliklerinden biri ise, bölüm başında yayınlanan giriş kısmı. Bu giriş kısmı, toplumsal olaylara da bölümlere göre değişiklik gösterebiliyor ve hayranların en sevdiği kısımlardan biri. O kadar ki, bu açılış sekanslarına ayrılmış bir Wikipedia sayfası bulunuyor.

Karantina esnasında internette yaratıcılığını konuşturan bir çok kişi var. Bunlardan biri de yazar  Joel A. Sutherland. Sutherland ailesi The Simpsons dizisine kendilerinin ve üç çocuklarının rol aldığı bir açılış sekansı hazırladı. Konu ise sosyal izolasyon.

Sutherland, Youtube üzerinde yayınlanan videonun açıklama kısmına ” Çocuklarımız dört haftalık izolasyondan dolayı oldukça sıkılmışlardı. Karım ve ben evimizin bodrum katını temizlerken, Cadılar Bayramı’ndan kalmış olan eski Simpsons kostümlerimizi bulduk. Onlarla ne yapacağımızı düşünürken bir sorun diğerini çözüverdi. Ortaya çıkan sonuç ise bu videoydu.” yazdı.

Karantinayı dizi izleyerek geçiriyorsanız, Eve Kapanmışken İzlenebilecek 10 Netflix Dizisi yazısına göz atmaya ne dersiniz?

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir