Anasayfa > Sanat Haberleri > La Casa de Papel 5. Sezon Çekimleri Sona Erdi: Çıkış Tarihi Ne Zaman?

La Casa de Papel 5. Sezon Çekimleri Sona Erdi: Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Netflix, popüler dizisi La Casa de Papel için 5. sezon çekimlerinin sona erdiğini Twitter üzerinden duyurdu. 

Dizilerle haşır neşir olup La Casa de Papel’i duymayan kalmamıştır herhalde. 2017 yılının Mayıs ayında bir Netflix orijinali olarak piyasaya sürülen İspanyolca dizi, kısa süre içerisinde birçok kişiyi kendine bağlamayı başladı. Dahi biri tarafından toplanan suçlu grubun Kraliyet Darphanesi’ni soyma girişimini konu alan dizide olaylar her sezon daha da derinleşiyor, ilginç bir hâle bürünüyor.

Netflix Fatih Terim ile ilgili bir belgesel için kolları sıvadığını açıklamıştı.

La Casa de Papel 5. Sezon Çekimleri Tamamlandı

La Casa de Papel’in son çıkan kısmı 4. sezon, Netflix kullanıcılarıyla Nisan 2020’de buluşmuştu. Aradan geçen bir yılı aşkın süredir izleyiciler yeni sezona dair bir haber bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde dizideki Profesör’ü canlandıran Alvaro Morte, Instagram üzerinden paylaştığı bir gönderiyle kendi sahnelerinin çekimlerinin tamamladığını açıklamıştı. Beklenen oldu ve Netflix, La Casa de Papel için 5. sezon çekimlerinin tamamlandığını duygusal bir gönderiyle açıkladı.

La Casa de Papel için 5. sezon, hikâyenin sonu olacak. Dizi tekrar canlanmadığı sürece hikâye devam etmeyecek. Bakalım bu çılgın macera nasıl sonlanacak?

La Casa de Papel 5. Sezon Çıkış Tarihi

Netflix, daha önce yaptığı bir toplantıda La Casa de Papel’in yeni sezonunun 2021 yılının ikinci yarısında geleceğini açıklamıştı. Çekimler henüz yeni tamamlandığı için yeni sezonun piyasaya çıkmasından önce post-prodüksiyon evresinin bitmesi gerekiyor. Bunun için yeni sezonun yaz aylarında çıkması pek de olası gözükmüyor.

Bazı haberler, sezonun 2021 yılının Eylül ayında geleceğini iddia ediyordu. Dizinin yapımcısı ise bu iddiaları yalanlamış, yeni sezonu eylül ayından sonra çıkarmayı planladıklarını belirtmişti. Kasım ve aralık aylarının Netflix için oldukça meşgul geçeceğini biliyoruz. Bu sebeple La Casa de Papel 5. sezon çıkış tarihi için en iyi olasılık Ekim 2021 olarak karşımıza çıkıyor.

Konuyla ilgili henüz resmî bir açıklama yok, fakat yeni sezonun ekim-kasım civarında piyasaya sürülmesi oldukça olası gözüküyor. Netflix’ten gelecek bir resmî açıklamayla çıkış tarihini hep birlikte öğreneceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir