Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Fatih Terim Belgeseli İçin Kolları Sıvadı

Netflix Fatih Terim Belgeseli İçin Kolları Sıvadı

Dijital yayın platformlarının en popülerlerinden olan Netflix Fatih Terim belgeseli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Dünyanın en popüler yayın platformlarından olan Netflix pek çok diğer ülkede olduğu gibi ülkemizde de farklı yapımlara imza atıyor. Hakan: Muhafız, Atiye, Fatma gibi yerli yapımlar sadece ülkemizde değil yurt dışında da beğeni toplamıştı. Üstelik Netflix‘in ülkemizle ilgili tek projeleri bunlar da değil. Duyurusu yapılan, henüz prodüksiyon yada post prodüksiyon sürecinde olan yerli yapımlar da var. Tüm bunlara ek olarak Netflix cephesinden gelen yeni haberler önümüzdeki süreçte bir de Fatih Terim belgeseli göreceğimizi gösteriyor.


Türk futbolunun hiç şüphesiz en başarılı ve adından en çok söz ettiren figürlerinden olan efsanevi teknik direktör Fatih Terim‘in hayatını anlatacak olan belgesel Netflix Türkiye‘nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu. Fatih Terim de kendi Twitter hesabı üzerinden bu gönderiyi paylaşarak haberi takipçileri ile paylaştı. Türk futbol tarihinin başarıları kadar skandalları ile de adından söz ettiren figürü Fatih Terim’i merkeze alacak olan belgesel hakkında elimizde henüz pek bir bilgi yok. Kesin olan tek şey Netflix‘in bu yapım ile karşımıza çıkacağı. Belgeselin ekranlarımızda olacağı tarih, Fatih Terim‘in hayatında odaklanacağı dönem, tek bir bölüm mü yoksa birkaç farklı bölümden mi oluşacağı gibi detaylar henüz açıklanmış değil. Tüm bunlara rağmen futbolseverleri şimdiden tatlı bir bekleyiş sarmış gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir